SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Onlar Kupa Zengini

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:25:04
Onlar Kupa Zengini
A- A+ PAYLAŞ

Hidayet Ortaokulu, sportif yarışmalarda gösterdiği başarılarla kupaları toplamaya devam ediyor.

2014-2015 eğitim döneminde çeşitli sportif branşlarda kupaları toplayan Hidayet Ortaokulu'nda kupaları koyacak yer kalmadı. 

Elde ettiği sportif başarılarla adından söz ettiren okul, bu sezon düzenlenen yarışmalarda kazandığı kupalarla göz doldurdu.

Hidayet Ortaokulu, okullar arası yıldızlar voleybolda il birincisi, okullar arası yıldız erkekler hentbolda il birincisi, okullar arası minikler futbolda il birincisi, okullar arası yıldızlar futbolda il birincisi, okullar arası yıldızlar hokeyde kız ve erkeklerde il birincisi oldu. 

Hidayet Ortaokulu Müdürü Mehmet Emin Özhan, sportif alanlardaki başarılarını akademik başarılarla taçlandırmak için çalıştıklarını ifade etti.

Özhan, 2014-2015 eğitim-öğretim döneminde okullar arası düzenlenen sportif yarışmalarda okul olarak önemli başarılar elde ettiklerini belirterek, "Okulumuz; okullar arası yıldızlar voleybolda il birincisi, okullar arası yıldız erkekler hentbolda il birincisi, okullar arası minikler futbolda il birincisi, okullar arası yıldızlar futbolda il birincisi, okullar arası yıldızlar hokeyde kız ve erkeklerde il birincisi oldu. Bu noktada emeği geçen öğretmenlerimiz Şahin Salkım'a, Gülay Medetoğlu'na, Hasan Alagöz'e, Okan Sarı'ya ve katkılarından dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Bulut'a, velilerimize teşekkür ediyoruz" dedi.

Öğrencileri elde ettikleri başarıdan dolayı kutlayan Özhan, "Sportif anlamda alınan başarılı sonuçlar bizleri oldukça memnun etmektedir. Öğrencilerimizin ilimizi temsilen gidecekleri şampiyonalarda da başarılı olacaklarına inanıyoruz. Okul olarak sportif alanlardaki başarılarımızı, akademik başarılar ile taçlandırmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız