SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Onlar Madalya Canavarı!.

0
Güncellendi - 2016-04-06 21:28:56
Onlar Madalya Canavarı!.
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Sessiz Adımlar ve Nefes Spor Kulüpleri'nde forma giyen özel sporcular, elde ettikleri başarılar ve şampiyonlarda kazandıkları madalyalarla adlarından söz ettiriyor. Katıldıkları birçok bölge ve Türkiye şampiyonalarından madalyalarla dönen sporcuların başarıları parmak ısırtıyor.

Malatya Sessiz Adımlar Spor Kulübü, son olarak Antalya'da düzenlenen Atletizm şampiyonasında toplamda 24 madalya kazandı. Sporcular, Antalya Lara’da yapılan Atletizm şampiyonasına 6 mental, 2 otizmli ve 4 down sendromlu sporcu ile katılmış ve şampiyonada 2 bronz, 3 gümüş, 19 altın olmak üzere 24 madalya kazandı.

10 branşta özel çocuklarla şampiyonalarda yer alan Sessiz Adımlar Spor Kulübü, 200 sporcuyla faaliyetlerini sürdürüyor.

Öte yandan özel sporcuların yer aldığı bir başka kulüp olan Nefes Spor Kulübü de elde ettiği başarılarla dikkatleri çekiyor.

Kulüp bünyesindeki sporcular, 2. Bölge Yüzme Şampiyonası'na 4 sporcu ile katılan 1 gümüş, 1'de bronz madalya kazanan özel sporcular, Kemer'de yapılan Özel Sporcular 1. Bölge Masa Tenisi Şampiyonası'nda ise 2 altın madalya aldı.

Antalya'da gerçekleştirilen Özel Sporcular 1. Bölge Atletizm Şampiyonası'nda 11 altın, 2 gümüş, 1'de bronz madalya ile toplamda 14 madalya kazanan Nefes Spor Kulübü'nün sporcuları, önlerindeki şampiyonalarda da aynı başarıları tekrarlamak istiyor.

Nefes Spor Kulübü, özel çocuklar için yüzme, masa tenisi, atletizm, bocce, bowling, bisiklet, voleybol, futbol, tenis, binicilik gibi 10 farklı branşta çalışmalarını sürdürüyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

eeee

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız