SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Onlar Medarı İftiharımız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:43:08
A- A+ PAYLAŞ

Genç MÜSİAD tarafından İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Turgut Özal Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ramazan Özdemir ile Genel Cerrahi Anabilim Dalı ve Karaciğer Nakli Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Sezai Yılmaz'a  plaket verildi. 

Müstakil Sanayici ve İş Adamları (MÜSİAD) Malatya Şube binasında gerçekleştirilen plaket törenine; Prof. Dr. Sezai Yılmaz, Prof. Dr. Ramazan Özdemir, MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin, Genç MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Enis Aydoğan ve Genç MÜSİAD üyeleri katıldı.

Genç MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Enis Aydoğan, “Sağlık Sektörü İstişare ve Değerlendirme toplantısında Malatya’mızın sağlık sektöründeki dışa dönük iki önemli hekimi İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı ve Karaciğer Nakli Ekibi Başkanı Prof. Dr. Sezai Yılmaz, İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ramazan Özdemir’i ağırlıyoruz. Bu değerli büyüklerimiz alanlarında gerçekleştirdikleri önemli çalışmalarla ilimiz ve ülkemiz gündemine oturmuşlardır. Sağlıkta gerçekleştirdikleri bilimsel çalışmalarla da hepimizin medarı iftarı olmuşlardır” diye konuştu.

Genel Cerrahi Anabilim Dalı ve Karaciğer Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Sezai Yılmaz, Genç MÜSİAD’ın kendilerini ödüle layık görmelerinden dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Yılmaz, genç iş adamlarına gelecek hayatlarında da başarılar diledi.

Prof. Dr. Ramazan Özdemir ise Genç MÜSİAD’ın ödülünün kendileri için bir ilk olduğunu belirterek, “Rahmetli Özal’ın Malatya için bir hayali vardı. Turgut Özal Tıp Merkezi’ni kurduğu zaman bölgenin merkezi olacağını söylemişti. Aradan yıllar geçti ve rahmetli Özal’ın hayali de bir şekilde yerine gelmiş oldu. Buna katkımız olduysa ne mutlu bize” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Genç MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Enis Aydoğan  Prof. Dr. Ramazan Özdemir'e, MÜSİAD Şube Başkanı Mehmet Balin de Prof.Dr. Sezai Yılmaz'a plaketlerini verdiler.

Toplantıda daha sonra Prof. Dr. Ramazan Özdemir, MÜSİAD ve Genç MÜSİAD başkan ve üyelerine Turgut Özal Tıp Merkezi ile kalp krizi konularında bilgi verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız