SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Onlar Seçimden Seçime Geliyor"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:17:51
A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Heyeti, Malatya’nın Kuluncak İlçesi İlisuluk Köyü’nü ziyaret ederek, sorunları dinledi. Milletvekili Mustafa Şahin, İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ve parti yöneticileri, İlisuluk Köyü’nde sorunları dinledi. Burada konuşan Milletvekili Mustafa şahin, “Bizim hesap vereceğimiz iki yer var. Birisi, halka,diğeri ise Hakka’dır. Bunun dışında hesap vereceğimiz hiçbir mevki yok. Halka hizmet ve Hakka hizmet için kurulan AK Parti, sizler için vardır” dedi.

Şahin, şunları söyledi: 

"Bizden önceki dönemde kayısı ve çiftçiye verilen destek ortadadır. AK parti iktidarları döneminde çiftçiye ve kayısı üreticisine verilen destek ortadadır. Bu ülkede değil, kayısının dondan ve çağala dönemini, çiçeği dahi don kapsamına almışız. Ancak bunları göremeyecek kadar sığ düşünceli olanlar, çamur atsın izi kalsın misali hep AK Parti iktidarını karalıyorlar. Biz her zaman, onlar seçimden seçilme geliyorlar. Sizlerin çile ve sorunlarına çare olmak için varız. Halkımıza ipotek koymaya çalışanlara hep karşı durduk ve gereğini yaptık.“

Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ise, “Sizlerden aldığımız yetki ve güçle birçok konulara el attık. 2014 yerel seçimleri çok farklı atmosferde yapılacak. Sizler muhtarlık, ilçe belediyesi ve Malatya Büyükşehir Belediyesi için oy kullanacaksınız” ifadelerini kullanarak büyük şehir olmanın avantajlarını anlattı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız