SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Onlara Ayrı Yer Gerekli'

A- A+ PAYLAŞ

Sanayi Sitesi'nde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Mermerci ve Keresteci esnafı için bir site oluşturulması gerektiğini söyledi.

Çakır'ın Sanayi Sitesi'ndeki incelemelerine ilişkin olarak Belediye Basın Bürosu'ndan yayınlanan bülten şöyle:

"Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Ağaç Sanayi Sitesi esnafları ile kahvaltılı toplantıda bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

8 Aralık Salı günü gerçekleşen kahvaltılı toplantı ve esnaf gezisine Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yanı sıra Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, ESOB Başkanı Şevket Keskin ESKKK Başkanı Ali Evren, Mimarlar Odası Başkanı Abdurahman Yavuz, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, daire müdürleri ile sanayi esnafı katıldı.

Sanayi Sitesinin sorunlarını Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a aktaran ESKKK Başkanı Ali Evren, “Sanayi Esnafımızın daha rahat bir ortamda işlerini yürütebilmeleri için sorunlarımızın giderilmesi gerekmektedir. Bu sorunlarımızın giderileceğine inanıyorum. Sorunlarımızı dinlemek için bizleri ziyaret eden Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’a teşekkür ediyorum” dedi.

ESOB Başkanı Şevket Keskin ise sanayi sitesinin çok dağınık olduğunu belirterek, “Esnafın daha rahat edebileceği geniş bir yere ihtiyacı var. Burası Malatya’nın ilk kurulan sanayi siteleri içerisinde. Bundan sonra yapılacak olan Sanayi Sitelerinin, ileriye dönük olarak yapılması daha iyi olur kanısındayım. Esnafımızla bir araya gelmesinden dolayı Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise esnafla bir arada olmaktan son derece memnun olduğunu belirterek, “Sanayi Esnafımızın sorunlarını tespit etmek ve o sorunlara çözüm bulmak amacıyla bir araya gelmiş bulunuyoruz. Mermerci ve Keresteci esnaflarımız için bir site oluşturulması ve esnaflarımızın buraya taşınması gerekmektedir. Esnaflarımızın sektör olarak da gelişmesi ve büyümesi açısından böyle bir yaklaşım elzemdir. Sanayi Sitemizin şu an bazı sorunları var. Tespit etmiş olduğumuz bu sorunların çözümü için de gerekli çalışmaları yapıyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır daha sonra sanayi sitesini gezip, sanayi sitesi esnaflarını dükkanlarında ziyaret ederek kendileriyle bir süre sohbet etti."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız