SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Onlara Ceza Verilecek"

A- A+ PAYLAŞ

 

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Ali Güneş, basit gol yeme alışkanlıklarının devam ettiğini söyledi.

Ali Güneş yedikleri basit gollerle maçı kaybettiklerini söyleyerek; “Bir takımın bu kadar rahat puan kaybetmesini şahsen doğru bulmuyorum. Çok iyi başladık ve öne geçmemiz avantaj olması gerekirken, uzun toplarla çıkmamız topu rakibe kaptırmamıza neden oldu. Söylenecek çok fazla bir şey yok. Defansif anlamda basit goller yemeye devam ediyoruz. Bir ve ikinci goller dikkat eksikliğinden kaynaklanıyor. Böyle golle yersek, mağlubiyette kaçınılmaz oluyor. Üzüntümüz oyunun sonuna kadar taraftarın, maç sonunda üzüntülü gitmesi.” Bir serbest vuruş esnasında takım kaptanı Serdar Karkın ile Hüseyin Kar arasında yaşanan serbest vuruş krizine de değinen Güneş, “Serdar ve Hüseyin takım kaptanı. Doğru bir hareket değil. Futbolcuya kolay ceza verme taraftarı değilim. İkisi de yaptıkları bu hareketten dolayı ceza alacaklar. Burası futbolda ekol olmuş bir kent. Yaptıkları hareketi herkes gördü. Doğru bir davranış şekli değil. Takım kaptanları arasında yaşanan bu durum hiç hoş değil. Saha içindeki oyuncuların birbirine el hareketi yapması hiç şık değil. Uyarı olmayacak. İki oyuncunun da ceza alması yönünde yönetimden istekte bulunacağım” diye konuştu.

Altay Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, “İki takım açısından zor bir maçtı. Yeni Malatyaspor için bu maç daha önemliydi. Oyuna çok iyi başladılar. İlk 15 dakikada üstünlük sağladılar ama daha sonra oyunu dengeledik ve yavaş yavaş üstünlüğü ele aldık. İkinci yarıda ikinci golü bulduk ve daha rahatladık. Yeni Malatyaspor iyi bir takım, iyi oyunculardan kurulu ama havalarını yitirmişler. Bunu taraftardan da gözlemledik. İkinci yarıda hem taraftar olarak hem de futbol anlamında rakibimizi teslim aldık. Neticede kazandık. Oyuncularımı tebrik ediyorum” dedi.

“İKİSİNE DE CEZA GELECEK..”

Bu arada, maçın ikinci yarısında kazanılan bir serbest atış için Serdar Karkın ile Hüseyin Kar, birbirleriyle tartıştı. Serdar’ın müdahalesine sinirlenen Hüseyin Kar, kenara değiştirilmesini istedi ancak sonradan vazgeçerek kendi yarı sahasına çekildi, atağa katılmadı.

Teknik Direktör Ali Güneş, her iki futbolcunun da parasal ceza alması için yönetime müracaat edeceğini belirterek, “Hoş bir hareket değil. Affı olmayacak. Kesinlikle para cezası almaları için gerekeni yapacağım” dedi. bu kadar kolay puan kaybetmelerine bir anlam veremediğini söyleyen Güneş, dikkat hatalarının had safhada olduğunu ve bunu düzeltmek için çalışacaklarını söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız