SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Onlara da Plaket Vereceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:16:33
A- A+ PAYLAŞ
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor'da, Malatyaspor'da eskiden forma giyen futbolcuların iç saha maçlarına davet edilerek, plaketle onurlandırılacakları bildirildi. 
 
Kulüp basın sözcüsü Şahin Özer, teknik direktör Gürses Kılıç ve yeni transfer Ömer Çul, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Nurettin Soykan Tesisleri'nde gerçekleştirilen toplantıda, konuşan kulüp basın sözcüsü Şahin Özer, Yönetim kurulu tarafından alınan karar neticesinde Salı ve Perşembe günleri basın mensuplarıyla bir araya gelerek, bilgilendirme toplantısı yapacaklarını kaydetti. Özer, kısa süre içerisinde teknik heyet ve transfer sorununu çözdüklerini belirterek, "Ertan Mumcu başkanlığında yeni
yönetim oluştu ve göreve başladık. Önümüzde çok kısa bir süreç vardı. Teknik heyet sıkıntısı vardı. Gürses Kılıç hocamızla kısa sürede anlaştık ve göreve başladı. Kendisine görevinde başarılar diliyorum. Sayın Gürses Kılıç, yönetim kurulu listemizde birinci sırada yer alıyordu. Buda kendisine duyduğumuz güvenin en önemli göstergesidir. Kendisine rahat bir ortamda görev yapabilmesi adına yönetim kurulu olarak elimizden gelen bütün desteği vereceğiz. Hocamızın "Benim ve Yeni Malatyaspor'un fazla zamanı yok" diye bir sözü var. Kendisinin de çok fazla zamanı yok. Bizimde çok fazla zamanımız yok. Umarım hayırlı olur. Hocamızla anlaştıktan sonra kadromuza 5 futbolcu kattık. Yine hocamızın raporu ve yönetim kurulumuzun da onayıyla 6 futbolcuyla da yollarımızı ayırdık. Kendilerine verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki süreçte de kendilerine başarılar diliyoruz" dedi. 
 
Malatyaspor'da daha önceden forma giymiş isimleri Malatya'ya getirip, taraftarla buluşturacaklarını da kaydeden Özer, "İç saha maçlarımızda, Malatyaspor'da daha önceden forma giymiş futbolcuları maçlarımıza davet edeceğiz. Kendilerini de onurlandırmak adına plaket takdimimiz olacak" diye konuştu. 
 
Özer, taraftarlara da bir çağrıda bulunarak, "Yeni Malatyaspor, malumunuz olduğu üzere şehrimizin tek profesyonel takımı. Bu takım hepimizin ve sahip çıkmamız gerekiyor. Umarız başarılı oluruz. Şehrimizden, basın mensuplarından ve taraftarlarımızdan bu anlamda destek bekliyoruz" şeklinde konuştu. 
 
Takımın yeni transferi Ömer Çul ise, Yeni Malatyaspor'a geldiği için çok mutlu olduğunu kaydederek, "Buraya geldiğim için çok mutluyum. İnşallah hem takım hem de benim için hayırlı olur. Buraya gelirken takımın durumunun gerilerde olduğunu biliyorduk. Bu şehir uzun yıllar Süper Lig görmüş, UEFA'da mücadele etmiş. Burası büyük başarılara imza atmış, büyük bir camia. Taraftarların da geçmişten gelen bu başarılardan dolayı beklentisi olduğunu biliyoruz. Bizim amacımızda bu beklentilere cevap vermek. İnşallah o beklentileri boşa çıkarmayız. Üzerimizdeki sorumluluğu biliyoruz. Ama başarılı olacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı. 
 
Çul, zorlu bir grupta yer aldıklarını belirterek, "Diğer gruba göre takımımızın yer aldığı grup daha zor. Daha büyük yatırımlar yapmış olan kulüpler var. Baya da arayı açmışlar. Ama bizde bir seri yakalamak istiyoruz. Daha önümüzde 17 hafta var. İçerde de art arda 2 maç oynayacağız. İyi bir başlangıç yakalarsak, üst sıralara tırmanacağımıza inanıyorum" dedi. 
 
Teknik direktör Gürses Kılıç da, takımla kısa sürede görüşüp, anlaşma sağladıklarını kaydederek, "Bozüyükspor'dan ayrılırken, böyle bir düşüncem yoktu. Ani gelişen bir görüşmeden sonra Malatya'ya davet edildim. Yönetim kuruluyla yaptığım görüşmede, hedeflerimizin ortak olduğunu gördüm. Çokta fazla işi uzatmadan bir anlaşma oldu. Bundan ötürü oldukça mutluyum. Hedef olması, beklentilerin olması ve bizimde bunu başaracağımızdan emin olmamız, bizi bu birlikteliğe sürükledi. İnşallah bu birliktelik hepimiz için hayırlı olur. Burada olduğum için son derece keyifliyim. 2 Ocak'ta kampa gittik fakat 3 Ocak itibariyle kamp çalışmalarına başladık. Ayın 13'ünde de maç için kamptan ayrıldık. Yani bize 10 günlük bir süre kalmıştı. Takdir edersiniz ki, kamp dönemlerinin bitişi 10 gün maç haftası gibi sayılır. Çok fazla fiziksel bir yüklenme yapamazsınız. Daha fazla taktiksel anlamda ve moral, motivasyon yüklemeleri yapabilirsiniz. Bizde aynen öyle yapmaya çalıştık. Bir demoralizasyon söz konusuydu. Bir kabullenmişlik var. Mağlubiyet, çabuk gol yeme, direnç eksikliği bunlar gördüğümüz en büyük eksikliklerdi. Onun ötesinde savunmada büyük sıkıntılarımız vardı. Bozüyükspor maçında Gökhan uzun süreli sakatlığın ardından takıma katıldı. Onun yanında yeni transferlerimizden Erman'ın da maç eksiği bulunuyor. Devre arasında transfer çok zordur. Bizde çok zorlandık. İyi olan oyuncuyu takımından koparmak çok daha zor. Herkesin ihtiyacı var. Kimse elindeki oyuncuyu vermek istemiyor. Dolayısıyla bu konuda sıkıntılar yaşadık. Ayrıca şöyle de bir misyonumuz var; bu yıl olacağını yapabilmek, artı uzun vadede yeni ve doğru bir ekip oluşturmaya çalışmak. Dolayısıyla da transferi de, transfer olsun diye düşünmedik. Çok ince eleyip, sık dokuyoruz" ifadelerine yer verdi. 
 
Kılıç, süre ya da zaman istemediğini belirterek, "Bu sıkıntılı süreci atlatmak, bizim elimizde. Her anlamda her geçen gün üzerine koyarak, gidiyoruz. Bunun içinde zaman ya da süreç istemiyorum. Eğer bu sorumluluğu almışsam bunu yerine getirmek için her şeyi yapmaya hazırım ve de yapıyorum. Süreç ya da zaman diye bir şey yok. Ligler oynanıyor. Bundan sonra biz bütün gücümüzle, var olan imkanlarla bu ligde oynamaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız