SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Onlara Güveni Yitirmişiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:00:10
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Fikret Şinasi Kazancıoğlu, “Nasip olurda milletimiz görev verirse bizim oturacağımız koltuk, hizmet koltuğudur” dedi. 

Kazancıoğlu, yerel seçim çalışmaları kapsamında Cafana, Gözene ve Cumhuriyet Örnek Köylerini ziyaret etti. 

Vatandaşlarla bir araya gelen Kazancıoğlu, kendisine iletilen sorun ve istekleri dinledi. Vatandaşlarla beraber köyleri gezerek, sorunları yerinde gören Kazancıoğlu, göreve gelir gelmez bütün sorunlara el atacaklarını söyledi. 

“MALATYA BÜYÜKŞEHİR OLDU AMA GELİŞMEDİ”

Büyükşehir olan Malatya’nın gelişmede geri kaldığını ifade eden Doç. Dr. Kazancıoğlu, “Malatya büyükşehir oldu ama gelişmedi” dedi. 

Kazancıoğlu, köylerin büyük dertlerinin olduğunu kaydederek, “Buralar bizim insanımızın ve kardeşlerimizin olduğu yer. Biz oy istemeye gelmedik. Burada kanaat önderlerimiz yaşıyor. Köy ziyaretlerimizde büyük sorunlarla karşılaşıyoruz. Bütün köylerimizin ortak sorunları olduğunu gördük. Maalesef bugüne kadar bu sorunlara el atılmamış. Biz göreve gelir gelmez, bu sorunların hepsine el atacağız” ifadelerini kullandı. 

“SADRAZAM OLMAYACAĞIZ”

Sadrazam değil, hizmetkar olacaklarını belirten Kazancıoğlu, “Bizim oturacağımız koltuk, hizmet koltuğudur. Bu makamlar, bizim için sırça saraylı köşk değil. Sadrazam olmayacağız” ifadesini kullandı.

Kazancıoğlu, vatandaşların yöneticilere karşı güvenlerinin bittiğini kaydederek, “Biz sadece seçim döneminde gelmek istemiyoruz. İnşallah 30 Mart seçimleri hayırla neticelenir. Öncelikle Malatya’mıza ve milletimize hayırlı olur. İnşallah belediye seçiminden sonra da buralara sadece dert dinlemek için değil, hizmet yapmak için geliriz. Buralar ulaşılmadık yerler değil. Şehrin merkezindeki yerler. Ama problemleri var. Su ve benzeri problemleriniz var ama en büyük problem ilgisizlik ve güvensizlik. Koltukta oturan insanlara güvenimizi yitirmişiz. İnşallah göreve geldiğimizde yapacağımız çalışmalar ve hizmetlerle vatandaşlarımızın güvenini kazanacağız” dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız