SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Onlara İmreniyorum..''

A- A+ PAYLAŞ

CHP Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu Battalgazi ilçesinde belediye başkanı ve muhtarlar ile bir araya gelerek ilçe sorunları hakkında bilgi alış-verişinde bulundu. Aslanoğlu, toplantıdan önce Battalgazi Kaymakamı Mehmet Eriş ve Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a da bir nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaretlerde İlçenin sorunları hakkında bilgi aldı ve çözümü için takipçisi olacağını belirtti.

Aslanoğlu, Malatya Eğitim Vakfı Ankara Şube Başkanı işadamı Ekrem Dernek ile birlikte Battalgazi İlçesinde muhtarlarla bir araya gelerek ilçenin ve ilçeye bağlı köylerin sorunları hakkında bilgi aldı ve ilçe için neler yapılması yönünde fikir alış-verişinde bulundu. Battalgazi İlçesi Hasan Basri Türbesi toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya Battalgazi Belediye başkanı Selahattin Gürkan, İlçe ve Beldeye bağlı mahalle ve köy muhtarları katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Battalgazi Belediye başkanı Gürkan; “Sayın Milletvekilimiz, İlçemizin sorunları hakkında görüş alış-verişinde bulunmak için böyle bir toplantının yararlı olacağını söyleyip, 'bu toplantının organizasyonunu yapabilir miyiz? dedi, ben de kabul ettim. Bu toplantı da mahallenizin/köylerinizin her türlü sorunlarını aktarabilirsiniz” dedi.

Aslanoğlu’da “ Ekonomik özgürlüğü olmayan bir ülke birilerinin güdümünden kurtulamaz. Ülke kaynakları hor kullanıldı, faiz canavarından kurtulamadık. Faiz gelirleri yurt dışına ve yurtiçindeki bazı gruplara gitti.” diye başladığı konuşmasına: “ Bu toplantı siyasi bir toplantı değildir, İlçemizin sorunlarını konuşmak ve ilçemiz için neler yapabilirizi düşüncesi ile gerçekleştirdiğimiz bu toplantı da ilçemizin her türlü sorunlarını dinlemeye ve bunları ilgili sorunları ilgili birimlere götürmeye hazırım” diye devam etti.

Aslanoğlu konuşmasının son bölümünde de “ 7 Milletvekili bir araya gelmezse Malatya’ya maalesef hizmet gelmez. Mecliste bulunan 17 Malatyalı milletvekilinden 12’si bir araya geldi. Bir milletvekilimizin gerçekten özrü vardı, ama diğer 4 milletvekili hiç katılmadı. Malatya kökenli milletvekilleri memleketinin sorunları ile gereken duyarlılığı gösterirlerken, ilimizde seçilen 7 Milletvekili biraya gelemedi. Tabii ki buda Malatya’ya gelecek hizmeti engelliyor. Kayseri Milletvekilleri hiç öyle değil. Dışişleri Bakanı Abdullah Gül dahil hepsi bir araya gelerek Kayseri’ye gereken hizmeti en iyi şekilde veriyorlar. Onlara imreniyorum” dedi.

Toplantıya katılan muhtarlar da; mahalle ve köylerinin sorunlarını dile getirdiler.

HAŞERE CAN ALIYOR
Malatya Belediyesi tarafından Karakaya Baraj Gölü kenarında yapılan arıtma tesisinde biriken atıkların açık havada bulunması nedeniyle üreyen ve sivrisinek türü bir haşerenin İlçe halkının ve hayvanların sağlığını ciddi oranda tehdit ettiğini belirten muhtarlar “Hatta şimdiye kadar bu haşere 4-5 civarında büyükbaş hayvanımız telef oldu” dediler ve bu soruna çözüm bulunmasını istediler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız