SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Onlara İnancımız Tam"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:00:24
A- A+ PAYLAŞ

Ortak Değer Malatya Derneği Yönetim Kurulu, 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla Türkiye Kadınlar Futbol 3.Ligi 7.Grup'ta mücadele eden Malatya Bayanlar Spor Kulübü'nü ziyaret etti. Malatya Bayanlar Spor Kulübü, Kahramanmaraş Anadolu Gençlik Spor maçı öncesi iki takım kaptanına çiçek veren dernek üyeleri, maç öncesi futbolculara başarılar diledi. 

Dernek Başkanı Ergün Kılıç, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle ilimizi Kadınlar Futbol liginde başarıyla temsil eden Malatya Bayanlar Futbol Takımını ziyaret ettiklerini söylerken, "Türkiye genelinde 64 takım arasında ilk 16'ya kalarak büyük başarı yakalayan Bayan Futbol Takımımızın ilk 5'e kadar yükseleceğine inancımız tam. Bizim çocukluk yıllarımızda sokakta ve mahalle aralarında top oynuyorduk, şimdiki çocuklarımız sanal alemde geziniyorlar bu açıdan günümüzde sporun yeri çok önemli. Bayan futbol takımını kuran Başkanımızı, teknik heyetimizi ve bayanlarımızı canı gönülden kutluyor, başarılar diliyorum" dedi.

Son dönemlerde kadına yönelik artan şiddeti kınadıklarını belirten Kılıç ayrıca, işadamlarına seslenerek bayan futbol takımına sahip çıkmalarını istedi.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü Genel Menajeri Doğan Çelebi ise, "Bayan futbol takımı olarak sosyal projelerde hep yer almak istiyoruz, ilimizin adını daha iyi yerlerde olması için elimizden gelen çabayı göstereceğiz.Bize destek çıkan Ortak Değer Malatya Derneğine teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız