SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Onlara Sahip Çıkma Günü"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:28:13
A- A+ PAYLAŞ

 Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Sema Altuntaş, Bayırbucak Türkmenlerine yönelik yürütülen saldırılara düzenlediği açıklama ile tepki gösterdi. 

BBP Malatya İl Başkanı Sema Altuntaş Bayırbucak Türkmen Bölgesinde Türkmenlere yapılan zulümlerin herkesin yüreğini dağladığını belirterek yapılan saldırıları kınadı.

Bayırbucak Bölgesinde 25 bin sivilin katliam tehdidi ile karşı karşıya kaldığını ifade eden Altuntaş “Türkmen köylerine yağmur gibi bomba yağıyor. Buradaki Türkmen kardeşlerimiz Rus, İran, Irak, Çin ve Esed beşgeni ile sıkıştırılmış durumda. Yıllar önce Lozan’da onlara sahip çıkamadık, bugün onlara sahip çıkma günüdür. Onlar bu mücadeleyi verirken "Osmanlı ecdadımızdan bize kalan bu toprakları kanımızın son damlasına kadar düşmandan koruyacağız’ diyorlar. Bizde ecdadımızın emanetine sahip çıkmalıyız. Orada zulüm gören kardeşlerimiz Türk ve Müslüman kardeşlerimizdir. Ümmetimize zulüm yapılan her yerde milletimiz ve BBP olarak zalimlerin karşısında duracağız” diye konuştu.

Altuntaş açıklamasının sonunda BBP Malatya İl Teşkilatı olarak Türkiye’ye sığınan Türkmenler için gıda ve kıyafet yardımı başlattıklarını dile getirerek, yardım kampanyasına tüm Malatya halkını davet ettiklerini söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız