SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Onları Mahçup Etmeyeceğim"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:08:56
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Fikret Şinasi Kazancıoğlu, milletin kendilerine verilip de tutulmayan sözlerin hesabını 30 Mart'ta sandıkta soracağını söyledi. 

Kazancıoğlu, 30 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Tecde ve Konak (Banazı) Mahallesi'ni ziyaret etti. 

Doç. Dr. Fikret Şinasi Kazancıoğlu, ilk olarak Tecde Kalkınma Derneğini ziyaret etti. Dernek yönetimiyle bir araya gelen Kazancıoğlu, derneğin çalışmaları hakkında bilgiler aldı. 

Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu takdirde sosyal projeleri hayata geçireceklerini ifade eden Kazancıoğlu, "Vatandaşımızın bir yakını vefat ettiği zaman 3 gün çadırda bekleniyor. 3 gün boyunca yemeklerini büyükşehir belediyesi olarak biz vereceğiz. Ben borç alıp mevlit okutan komşularımın olduğunu biliyorum. Niye böyle olsun? Belediye olarak iaşelerini biz vereceğiz. Ayrıca taziye evleri kuracağız" dedi. 

"KONAK'IN HİZMETİNDE OLACAĞIM"

Kazancıoğlu, Tecde Mahallesi'ni ziyaretinin ardından Konak'a geçti. Konak'ta esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Kazancıoğlu, 30 Mart yerel seçimlerinde destek istedi.

Yoğun ilgi altında ziyaretlerini gerçekleştiren Kazancıoğlu, "Konak, Malatya'mızın önemli bir beldesiyken, maalesef 10 yıldan bu yana ama fiilen 5 yıldan beri unutulmuş ve terk edilmiş. İnşallah buradaki bana kefil olan gerek mesai gerek asker arkadaşlarım gerekse de gönül dostlarım, hiç mahcup etmeyeceğim. İnşallah büyükşehir belediye başkanı olduktan sonra buranın hizmetinde olacağım" ifadelerini kullandı. 

"O DOĞALGAZ DEĞİL, HAVA GAZIDIR"

Doç. Dr. Fikret Şinasi Kazancıoğlu, Konak'ın sorunlarının yıllardır çözülmediğini kaydederek, "Konak'ın yıllardan beri devam eden imar problemi ve meydan meselesi var. Resmiyette tarla görünümünde evleriniz var. Büyükşehir olunca bir kargaşa olacak. Büyükşehir olunca buraları bilmeyen, anlamayan insanların hizmet getirmesi zor olacak. Sizleri üzecekler. Ne olur üzülmemek için 30 Mart'ta tedbirli davranalım. Çünkü çok söz verdiler. Çok vaatte bulundular. Banazı insanı hakkını arayabiliyor. Malatya'da çok yerde bu yok. İtiraz edebilen bir Banazı var. Siyasiler buraya gelip, çok rahat yalan söylüyorlar. Bir milletvekili "Doğalgazınız geldi, gözünüz aydın" demiş. O olsa olsa hava gazıdır. Çünkü doğalgaz ile ilgili hiçbir şey yok. O yüzden o dediği hava gazıdır. O zannediyor ki, Banazılılar kendilerini unuttu. Yalanlarını unuttu zannediyorlar. İnşallah unutmadığınızı göstereceksiniz" diye konuştu. 

Özelleştirmelerin hukuki çerçevede yapılmadığını öne süren Kazancıoğlu, "Elektrik ve doğalgazı özelleştirdiler. Bu şirketler sadece para toplamasını biliyor. Parayı 2 gün ödemeyin kapatıyorlar. Hiçbir yatırım yapmıyorlar. Çünkü özelleştirme adaletli yapılmadı. Özelleştirme yapılırken, hukuki yapılmadı. Birbirlerine tavizler verdiler" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız