SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Onları Taklit Ettim"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:18:20
A- A+ PAYLAŞ

Sanatçı Bülent Ortaçgil, “Önce taklit edersiniz, sonra kendi müziğinizi oluşturursunuz” dedi. 

Malatya’ya gelen Bülent Ortaçgil, Malatya Park AVM’de düzenlenen minder sohbetine katılarak, burada hayranlarıyla bir araya geldi.

Ortaçgil, müziğe yeni başlayan her genç sanatçının mutlaka kendi dönemindeki sanatçılardan etkilenerek işi başladığını vurgulayarak, “Belli bir dönemden sonra kendi müziğinizi ve şarkılarınızı oluşturursanız, ondan sonra kendi tarz ve şarkılarınızı kullanırsınız. Eğer oluşturamazsanız, sürekli taklit eder durursunuz. Ben de başlarken zamanın şarkılarını ve gruplarını çala çala, onları taklit ettim, onlara öykündüm. Daha sonra kendimin de içinde bir müzik olduğunu düşünürek, kendi şarkı ve müziklerimi yapmaya başladım. Önce taklit edersiniz, sonra kendi müziğinizi oluşturursunuz” dedi.

Ortaçgil, hayranlarından gelen sorulara da cevaplar verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız