SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Onların Partimizle İlgisi Yok"

0
Güncellendi - 2016-07-19 05:50:00
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Mehmet Erdem darbe girişimi sonrasındaki bazı olaylara karışan provokatörlerin bozkurt işareti yapmasına tepki göstererek “Bunların partimiz ve gençliğimiz ile hiçbir alakaları yoktur, bu işareti yapanlar ülkücü gençliğe ait insanlar değildir” dedi.

Malatya bazı provokatörlerin mahallerdeki olaylarda ‘Bozkurt’ işareti yapmasına üzerine MHP İl Başkanı Mehmet Erdem basın açıklaması düzenleyerek bu kişilerin parti ve gençlikleri ile hiçbir alakasının olmadığını belirtti.

MHP İl Başkanı Mehmet Erdem yaptığı açıklamada “15 Temmuz 2016 Türkiye Cumhuriyeti devletinin kırılma noktalarından biridir. Ülkemizde yaşayan, görüşü, ideolojisi ne olursa olsun demokrasiye sahip çıkan insanlarımız sokaktalar ve sonuna kadar demokrasiye sahip çıkacaklardır. 15 Temmuz akşamı açıklama yapan enel başkanımız Devlet Bahçeli hükümetin başbakanını arayarak bu olayda demokrasinin yanında olduğunu, bu vesile ile de ülkenin birlik ve beraberliği için milletin bütünlüğü için, sağ duyunun hakim olması için hükümetin atacağı her adımda yanında olduğunu beyan etmiştir.

Hiçbir sağduyulu insanın kabullenemeyeceği ve ordunun içine sızmış gayri milli kişilerin teşebbüs ettiği olumsuz hareketin sonuç alınmadan heveslerinin kursağında kaldığı için hala huzursuz olan kesimler ülkemizin ve Malatya’nın dört bucağında zaman zaman sokaktaki demokrasi mücadelesine gölge düşürmeye çalıştıkları duyuyoruz. Bu arada partimizi ve gençliğimizi ilgilendiren hoşumuza gitmeyen olumsuz hareketler duyduk, bu hareketler ben 7 Haziran seçimlerinden önce de sayın valimizin başkanlığında toplanan güvenlik toplantısında ifade ettim. Son zamanlarda Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü Ocakları’mızın simgesi olan bozkurt işaretini yapanlar çoğaldı demiştim. Bu işareti yapanlar ülkücü gençliğe ait insanlar değildir. Provokatörlerin bu işareti yapmaya başlamıştır. Sosyal medyada görmüş olduğumuz iğrenç fotoğraflar var. Vurulan bir askerin başında sol eliyle bozkurt işaretini yapmış cibilliyetsiz insanlar türedi. Bunların partimiz ve gençliğimiz ile hiçbir alakaları yoktur. Malatya’da ülkemizin hassas bölgelerinden biridir. Burayı da karıştırmak isteyen zihniyet vardır. En son Paşaköşkü’nde gece bazı provakatif hareketler olmuş, biz bu hareketlere şiddetle karşıyız, kıyamete kadar da karşı olacağız, Alevisi Sunisi Türk’ü Kürt’ü olarak biriz” ifadelerini kullandı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Abdurrahman (7 yıl önce)
    Ülkücü gençlik şehit askerin başında ancak ve ancak dua okur.Yeri geldiğinde de geçmişte olduğu gibi vatanı milleti için göğsünü siper eder.Başkanımın açıklamaları bazılarının aoyununu ve kargaşalıkta nemalanmak isteyen vatan hainlerinin oynnunu bozacağından eminim.Ülkücüler 15 temmuz gecesi ellerinde bayraklarıyla devletinin yanında darbeyi lanetlemiştir ve demokrasi bekçiliğinide aslanlar gibi yapmaktadır.Aynı gece yüzlerce alevi kardeşimizde bayrağına sarılıp devletine ve vatanına sahip çıkmıştır.Tek bayrak altıda siyasi tercihleri biryana bırakıp birlik ve beraberliğin özlenen tabloyu sergilemesi bazı vatan bayrak ve devlet düşmanlarını rahatsız etmişki bazı işaretlerin arkasına saklanarak kardeşliği bozmaya çalışıyorlar.O kişiler gerçekte erkeklerse ve insanlarsa gerçek siyasi görüşüyle ortaya çıkarlar ve hak ettikleri dersi aynı bayrak altında toplanan bu insanlardan alırlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • sevgili kardeşim hemşerim çok doğru söylüyorsun il başk-dailgimiz yok diyor tabiki ola bilir bunu 12 eylül olaylalarında alevi sünnüyü birbirine kırdırmak istiyen kendini bilmeyen sahte müslüman yobazların tuzağına düşmedik o zaman bildiri dağıtıyorlar alevi ve sünnü halkımıza kahveler veriyorlar alevi ve sünnü kehvelerine bildiride filan yere su saatte sizlere saldıracaklar şu saate tetikde olun iki tarafın halkı aynı bildiriler ellerinde aklı başında olan biri ayıkıyor durun iki tarafta bir dakkika diyip elindeki bildiriyle karşı tarafın bildirisinide alıp okuyorlarki bildiriler aynı dakdilodan yazılmış bakın arkadaşlar bizleri birbirimize düşürmek istiyenleri görün işte kardeşim ozaman bunları yaşadık alevisi sünnüsü kürdü aynı asırlardır alevisi sünnüsüden kürdünden birbirlerimizden KIZ alıp KIZ verip AİLE oldular şimdiye kadar bir yanlışlık olmadı sorun yaşanmady allahımı kuranımız peyganberimiz bayrağımız bir sen camide biz cemevlerinde vey allah taaf edersen et nerde olursa olsun allah için taf değişmez oallah bilirr kimin ne olduğunu güzel kardeşim benim kızdığım şu MADEM ALEVİ MAHLESİNE KENDİNİ BİLMEZ SAHTE YOBAZ MÜSLÜMANIM DİYENLERE KARŞI VALİLİK EZAN SESİ İLE BİLDİRİM YAPSAYDI AMANHA BAZI KISKIRTICI PROFOKSOYANCILARI SOKMAYIN ALEVİSİDE SÜNNÜSÜDE BİRİZ BERABER YAŞIYORUZ OYUNA GELMEYİN BIRAKMAYIN DİYA E ANOS YAPILSAYDI MHP İLÇESİ BAŞK NIDA AYNISINI YAPILSAYDI DAHA İYİOLUR KARDEŞCE TEPTİR ALINIRDI SANIRIM SAYIN VALİM VE MHP İL BAŞK NIM VE BELEDİYE BAŞKANIM GÜZEL MAATYAMIZIN DEĞERLİ KARDEŞLERİM ALLAH BİRLİK BERABERLİĞİMİZİ BOZMASIN BOZDURMASIN
    0
    0
    Yanıtla