SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Onların Sayesinde Geldi Bu Goller"

0
Güncellendi - 2019-10-06 13:11:49
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor'un Makedon golcüsü Adis Jahovic ortaya koyduğu performansla göz dolduruyor. Golcü futbolcu, şuana kadar forma giydiği 11 resmi karşılaşma 10 kez ağları havalandırmayı başardı.

Sarı kırmızılı takımın sezon başında Konyaspor'dan kadrosuna kattığı Adis Jahovic, hem attığı goller hem de enerjisiyle takımı sırtlıyor. Makedon golcü, şuana kadar UEFA Avrupa Ligi maçında 4 karşılaşmada 3, Spor Toto Süper Lig'de ise 7 karşılaşmada attığı 7 golle takımın gol yüküne büyük katkı sağlıyor.

LİGDE 7 MAÇ 7 GOL

Rijeka, Zürich, FC Wil 1900, Krylya Sovetov, Sarajevo, Göztepe ve Konyaspor'un formalarını giyen Adis Jahovic, sezon başında BtcTurk Yeni Malatyaspor'a transfer oldu. Sarı kırmızılı takımda UEFA Avrupa Ligi'nde 4 ön eleme maçında forma giydi. 360 dakika görev yapan Jahovic, 4 karşılaşmada 3 kez rakip ağları havalandırmayı başardı. Jahovic, ligde son oynanan Yukatel Denizlispor karşılaşmasında 2'si penaltıdan olmak üzere 4 gole birden imza atarak, önemli bir golcü olduğunu bir kez daha gösterdi.

Adis Jahovic, Spor Toto Süper Lig'de ise forma giydiği 7 karşılaşmada muhteşem bir performans ortaya koydu. Makedon oyuncu, 7 karşılaşmada 630 dakika görev yaparken, şuana kadar 7 gole imza attı.

Adis Jahovic'in Spor Toto Süper Lig'deki 7 haftalık bölümde ortaya koyduğu performans şöyle:

Birinci hafta Medipol Başakşehir mücadelesinde 90 dakika sahada kaldı ve 1 gol kaydetti.

İkinci haftada Trabzonspor karşılaşmasında 90 dakika sahada kaldı ancak gol atma başarısı gösteremedi.

Üçüncü haftada Malatya'da oynanan ve 3-2 kaybedilen Aytemiz Alanyaspor mücadelesinde 90 dakika sahada kalırken, 1 gol atma başarısı gösterdi.

Dördüncü haftada deplasmanda oynanan MKE Ankaragücü karşılaşmasında 90 dakika sahada kaldı ve 1 kez rakip ağları havalandırdı.

Beşinci haftada Yeni Malatya Stadyumu'nda Galatasaray ile oynanan karşılaşmada 90 dakika oyunda kaldı ancak gol kaydedemedi.

Altıncı haftada deplasmanda Antalyaspor ile oynanan karşılaşmada 90 dakika oyunda kaldı ancak gol atma başarısı gösteremedi.

Yedinci haftada Malatya'da oynanan ve 5-1 kazanılan Yukatel Denizlispor karşılaşmasında 2'si penaltıdan olmak üzere 4 gol kaydetti.

Adis Jahovic, UEFA Avrupa Ligi ön eleme karşılaşmalarında ise 4 maçta 3 ole imza attı. Jahovic'in Avrupa performansı şöyle:

27 Temmuz BtcTurk Yeni Malatyaspor-NK Olimpija Ljubljana karşılaşması 1 gol.

1 Ağustos NK Olimpija Ljubljana-BtcTurk Yeni Malatyaspor karşılaşması 1 gol.

15 Ağustos BtcTurk Yeni Malatyaspor-Partizan karşılaşması 1 gol.

Sarı kırmızılı takımın forvet oyuncusu Adis Jahovic, Yukatel Denizlispor karşısında aldıkları 3 puan için sevinçli olduğunu ifade etti.

Jahovic, 4 gol attığı karşılaşmayla ilgili, "4 golümde katkısı bulunan ve mücadele eden arkadaşlarıma teşekkürler, onların sayesinde geldi bu goller. Taraftarımıza da teşekkürler. Hafta içi kazanmamız gerektiğini konuşmuştuk arkadaşlarımızla, iyi mücadele ettik ve 3 puan geldi. Maça agresif başlamamız gerekiyordu. Nitekim de öyle oldu. Sonucunda da böyle güzel bir skor ortaya çıktı" değerlendirmesinde bulundu.

Yukatel Denizlispor ağlarına 2'si penaltıdan 4 gol attığını anımsatan Jahovic, "2 gol penaltıdan ama 3 ile 4'üncü gol güzel gollerdi. 3'üncü golü kafayla attım. 4'üncü golde de orada sakinliğimi korudum. Goller güzel" dedi.

Karşılaşma sonrası çocuklarıyla birlikte attığı 4 gol nedeniyle parmaklarıyla 4 yapan Adis Jahovic, "Çocuklarımın burada olması beni mutlu ediyor. Her maçta geliyorlar. Çocuklarımın yanımda olması bana enerji veriyor. Onlar olduğu zaman nasıl güzel futbol oynadığımı görüyorsunuz" ifadelerini kullandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • SELİM BABA (4 yıl önce)
    ALLAH TAN EREN DERDİYOK U ALMAMIŞIZ HALİ ORTADA 7 MAÇ 0 GOL
    0
    0
    Yanıtla
  • kernekli (4 yıl önce)
    ALLAHIM ÇOCUKLARINI SANA SENIDE MALAYASPORUMUZA BAĞIŞLASIN AYAKLARIN DERT GÖRMESIN AYNEN DEVAM GARDAŞIM BÜTÜN TAKIMA ALMANYADAN KUCAK DOLUSU SELAMLAR
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    Devre arasında üç paraya ilk talipliye satarlarsa hiç şaşırmayın. Neymiş futbolda bunlar oluyormuş. Başkaları yapıyor biz niye yapmayalım. Kulüp para kazansın biz yenisini alırız falan filan.
    0
    0
    Yanıtla