SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Onların Yanındayız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:57:04
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın ve yönetim kurulu, Yeşilyurt ve Battalgazi Ziraat Odaları’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

İlk olarak Yeşilyurt Ziraat Odası Başkanlığına yeniden seçilen Doğan Solmaz’ı ziyaret eden Malatya Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın, “Özellikle Yeşilyurt da ki önemli çalışmalarınızı biliyoruz. İnşallah biz birbirini tamamlayan kurumlar olarak yanında olduğumuzu ve beraber olduğumuzu da zaten her platform da söylüyoruz. Görevinizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yeşilyurt Ziraat Odası Başkanı Doğan Solmaz ise, ziyaretten dolayı İhsan Akın ve yönetimine teşekkür ederek, “İhsan Başkan yabancısı olmadığımız bir arkadaşımız. Devamlı birbirimizle istişare halindeyiz. Kar çamur demeden tüm çiftçileri hayvan üreticilerini besicileri dolaşarak görevini layıkıyla yerine getirip üretime destek olmaktadır” dedi.

Atıl durumda olan üretim alanlarının üretime katkı sağlaması adına çiftçileri bilinçli bir hale getirdiklerini belirten Solmaz, “İnşallah bunun faydasını ilerdeki yıllarda daha farklı bir şekilde göreceğiz. Fakat maalesef ki Malatya’mız da şuanda kayısı geçen yıl kayısı hiç olmadığından dolayı çiftçilerimiz bu yılda daha halen stres altındalar. Eğer ürünümüz olmazsa bu yıl ne yapacağız diye endişe içinde yaşamaktadırlar ben tekrar hoş geldiniz diyorum teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Akın ve yönetim kurulu üyelerinin bir sonraki durağı ise Battalgazi Ziraat Odası oldu. Burada Başkan Mehmet Başer’i ziyaret eden Akın, yeniden göreve seçilmesi nedeniyle Oda Başkan Başer’e ve yeni yönetimine başarılar diledi. Akın, Battalgazi Ziraat Odası’nın daha aktif çalışması gerektiğini dile getirerek hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

Battalgazi Ziraat Odası Başkanı Mehmet Başer de oda olarak Büyükşehir ile birlikte çalışma alanlarının genişlediğini belirterek özellikle tarım paydaşları ile bundan sonra istişareli çalışmalar yürüteceklerini söyledi. Başer, ziyaretten dolayı başkan İhsan Akın ve yönetim kuruluna teşekkür etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız