SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Onlarla Gurur Duydum'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, 1-0 kaybettikleri Karşıyaka maçı sonrasında adeta feryat etti ve borçlarını ödeyemeyen kulübün bu durumuna dikkat çekerek, federasyonun yaptırımlarla bu duruma çare bulması gerektiğini savundu.

Eksik kadroyla çıktıkları Karşıyaka maçındaki mücadeleyi öven, rakibin golünü kazandığı penaltı pozisyonunun da tartışmalı olduğunu belirten Hamzaoğlu, "Haddimizi bilerek en az 1 puan amaçlamıştık ama istediğimiz olmadı. Televizyonda tekrar izleyeceğiz, ancak bence penaltı kararı ağırdı. Hakemin kararına saygı duyuyoruz. Maçtan sonra soyunma odasında oyuncularıma, '5-0 kazansaydınız sizinle bu kadar gurur duymazdım' dedim. Futbolcularım, sınırlı kadromuzla inanılmaz bir mücadele veriyorlar. Onları tebrik ediyorum. Futbolu bu duruma düşürenlere ne diyeceğimi bilemiyorum. Herkesin bunu düşünmesi lazım. Federasyonun yaptırımlarla bu duruma bir çare bulması gerekiyor. Karşıyaka'yı, galibiyetten dolayı tebrik ediyorum."dedi.

Karşıyaka teknik direktörü Reha Kapsal ise, "Kalecimiz Kerem, yere yatmadan maçı bitirdi. Maçın başında gol bulsaydık daha farklı tablo olurdu. Yunus çok güzel bir gol attı, ancak ofsayt gerekçesiyle verilmedi. Arkadaşlarımız ofsayt olmadığını söyledi. Öbür attığımız gol ofsayttı, hakem doğru karar verdi." diye konuştu.

FOTO: Malatyaspor'un Karşıyaka maçına çıkan ilk 11'i.. (İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız