SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Onlarla Oynamak Hakikaten Zor"

0
Güncellendi - 2019-12-27 19:15:47
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor'un Makedon forveti Adis Jahovic, Türkiye'de futbolun her geçen yıl geliştiğini, bunun da Süper Lig'in kalitesini artırdığını söyledi.

Malatya ekibinin yaz transfer döneminde Konyaspor'dan kadrosuna dahil ettiği 32 yaşındaki Makedon golcü, ligde geride kalan 16 haftada da forma giyerken, rakip fileleri 10 kez havalandırdı.

Gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken ve gol krallığı yarışında zirve mücadelesi veren Jahovic, sarı-siyahlı takımın performansı, ligin kalitesi, kendisini zorlayan savunma oyuncuları ve hedeflerine ilişkin AA muhabirine değerlendirmelerde bulundu.

Jahovic, iyi bir takıma sahip olduklarını belirterek, ligde bulundukları sıradan daha üste çıkmak için mücadelelerini sürdüreceklerini kaydetti.

Geride kalan sezonlarda Göztepe ve Konyaspor'da forma giyen Jahovic, Süper Lig'in kalitesini beğendiğini ifade etti.

- "Avrupa ile farkımız yok"

"Türkiye'de futbol her yıl gelişim gösteriyor." diyen Jahovic, şöyle konuştu:

"Süper Lig bu sezon herkesin herkesi yenebileceği bir lig haline geldi. Bu da kalitenin arttığını gösteriyor. Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'nde takımların başarısız olmasını buna bağlamamak gerekir. Şu anda Avrupa ile farkımız yok. Avrupa Ligi'nde oynadığımız maçları biraz düzelttiğimiz zaman bence hiçbir fark kalmayacak."

Jahovic, ligde "Dört büyükler" olarak bilinen Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un dışında Anadolu takımlarının da zirve mücadelesi verdiğini belirterek, "Neden olmasın çünkü 2-3 takımın şampiyon olabilecek kalitesi var. Öncelikle de Demir Grup Sivasspor. Şu an belki de lider olduğu için konuşuyorum, Türkiye'nin en iyi futbol oynayan takımı. Onun için neden olmasın." ifadelerini kullandı.

- "Marcao ve Luyindama ile oynamak zor"

Süper Lig'de başarılı futbolcuların bulunduğunu aktaran Jahovic, şunları kaydetti:

"Ligde oynayan bütün isimler kaliteli ama benim açımdan forvet oyuncusunun sevmediği tarzda futbolcular var. Galatasaray'da Marcao ve Christian Luyindama, çünkü onlar çok yakın, temaslı ve biraz da vurarak oynuyor. Onun için onlarla oynamak hakikaten zor."

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Celil (4 yıl önce)
    Bence sayfada teknik direktör olarak yorum yapanlar bi susun ya. Sizin dedikleriniz olmayacak boşuna zaman öldürmeyin. Stada gidin takımı destekleyin 15 günde bir eziyet kabul ediyorsanız . O eziyeti çekmeye değer.
    0
    0
    Yanıtla
  • murathan (4 yıl önce)
    Burada yorum yapan arkadaşların bir çoğu sadece yorum yapmak için yazıyor. jahoviç bu ligin gol kralı beyler dikkatinizi çekerim. Size eren tozlu gibi alt lig topçusu yarar. Toptan anlamıyosanız yazmayın burayıda boşu boşuna meşgul etmeyin. Sizin kafanızdaki golcü kim onu merak ediyorum. Fazla abartmayın malatya dan bahsediyoruz. Burası malatya. Biz katalan ekibi değiliz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih yavuz (4 yıl önce)
    Devre arasi guilherme jahovic hadebe mina gidebilir. Parayi veren dudugu calar. Bu oyunculardan en az 3 5 milyon euro alsa baskan iyi is cikarmis olur. Yeni oyuncu almak da para ister... devre arasi adam getirmek zor olur malatyaya. Bakalim nolacak gorecez. Para mi basari mi. Uzun vade icin bence para ama ikisi de dengeli olmali...
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (4 yıl önce)
    Koşmuyorsun tek kaliyorsun ilerisi kopuk hepsi bi kafada olmaz bu taktikle hocaylaa
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Aydın (4 yıl önce)Salih isimli kullanıcı yorumuna
    Salih sen kime hizmet ediyosun nasıl bir eleştiri bu ya sen ne içiyorsun..
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZİN OĞLU (4 yıl önce)Salih isimli kullanıcı yorumuna
    Merak ediyorum da acaba Kombine Biletin varmı salih efendi? Bu kadar eleştirip öküzün altında buzağı aradığına göre bu işlerden bayağı iyi anlıyorsun demektir!
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (4 yıl önce)
    Malatyaspor'un her transfer döneminde senin gibi yanlış adamları takıma transfer etmesi taraftarların pisikolojisini bozuyor jahoviç seni Göztepede ve konyaspor'da oynadığın heyecansız beceriksiz futbolunu hiç unutmadım nasıl Malatyasporun seni takıma transfer etmesi beni takımım adına hayal kırıklığına uğrattı ligin ilk haftalarında şansla bulduğun bir kaç gol seni iyi tanımayan taraftarların beğenisini kazandın bilmiyorlardı'ki senin futbolda vasat halini anlamıyorum yönetim hala senden birşeyler bekliyor Ali Ravcı gibi futbolu futbolcuyu iyi tanıyan biri sana nasıl tahammül ediyor merak ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (4 yıl önce)Basri isimli kullanıcı yorumuna
    Evet basri kardeş çok doğru söylüyorsun onun için adam 10 tane gol attı avrupa ligini de eklersek 13 oluyor o sayı ama nedense yine kabul görmüyor.Neyse çok fazla tartışmaya gerek yok.Jahoviç'in zaten ligin tepesinde oluşu başlı başına bir örnektir.!
    0
    0
    Yanıtla