SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Önlem Aldık'

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Çakır, Yeşiltepe'deki Hayvan Pazarı'nda incelemelerde bulundu. Çakır, burada yapılan yeni düzenlemeler ve Kurban kesim yerleri ile ilgili de bilgi verdi.

Belediye Başkan Yardımcıları ve bazı daire müdürleri ile birlikte Hayvan Pazarı'na giden Çakır'ın incelemelerine ilişkin basın bülteni şöyle:

"Hayvan pazarını geçen yıl başlatılan çalışmalarla 40 dönüm genişlettiklerini, 22 metre genişliğinde yol yaptıklarını, pazara giriş çıkışların düzenli hale getirildiğini, ayrıca Hayvan Pazarı içine otopark yapıldığını belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, hayvan pazarında çalışmaların bitme aşamasına geldiğini söyledi.

Başkan Çakır, “Kurban Bayramını vatandaşlarımızın daha sağlıklı geçirmeleri ve kurban ibadetlerini sorunsuz bir şekilde yapabilmeleri adına bir takım tedbirler aldık. Kurban satışları sadece hayvan pazarında yapılacak. Şehrin diğer noktalarında satışa izin verilmeyecek. Pazarın temizliği, dezenfekte çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. Buraya gelen hayvanlar veterinerlerimiz tarafından kontrollerden geçiriliyor. Küçükbaş hayvanlar için ek padoklar düzenlendi. Gelecek yoğunluğa göre seyyar padoklarımızı da kuracağız. Bayramın 1. ve 2. günü görevli personellerimiz burada olacak. Küçükbaş hayvanların kesimi için 35, büyükbaş hayvanların kesimi için de 12 görevlimiz burada hazır bulunacak. Yine şehrimizin değişik noktalarında bulunan oto yıkama yerlerine kurban kesim numarası vererek vatandaşlarımızın kullanımına açacağız. Kurban atıklarıyla ilgili olarak da kurban kesim alanlarına bırakılacak konteynırlar saat başı ekiplerimizce toplanacaktır” dedi.

Arefe günü dahil olmak üzere bayram süresince vatandaşların trafikten olumsuz etkilenmemesi için Emniyet Müdürlüğü ile ortak hareket edileceğini vurgulayan Başkan Çakır, “Emniyet Müdürlüğümüz ve Kent Trafik Müdürlüğümüz ortak çalışmalarla çeşitli düzenlemeler yapacaklar” dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız