SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Önlem Alınmazsa Sıkıntı Büyüyebilir"!.

0
Güncellendi - 2016-05-05 00:09:29
A- A+ PAYLAŞ

  • Memur Sen'den Birlik Haber Sen İl Temsilcisi'nin dövülmesine tepki. 

Memur-Sen Malatya İl Temsilcisi Kerem Yıldırım, Birlik-Haber-Sen İl Temsilcisi Muhammed Şahiner’in, bir PTT çalışanı tarafından darp edildiğini ifade etti.

Memur-Sen üyesi şube başkanları ile sendika üyeleri, Zaviye Mahallesi’ndeki PTT Sümer Şubesi önünde basın açıklaması yaptı. Basın açıklamasını Başkanlar Kurulu adına okuyan Memur-Sen Malatya İl Temsilcisi Kerem Yıldırım, Birlik-Haber-Sen İl Temsilcisi Muhammed Şahiner’in bir PTT çalışanı olan A.B. tarafından acımasızca darp edildiğini iddia etti.

Şahiner’e 5 gün iş göremez raporu verildiğini aktaran Yıldırım, “Memur-Sen Malatya İl Teşkilatı olarak, arkadaşımıza yapılan bu çirkin saldırıyı şiddetle lanetliyoruz. Olayın öncesi, yani 3 Mayıs Salı günü Miraç Kandili dolayısıyla il temsilcimiz kurum çalışanlarını ziyareti esnasında A.B.’nin çalıştığı bölüme geliyor. Çalışanların kandilini kutlamak ve kandil dolayısıyla çikolata ikram etmek istiyor. Ancak ismi geçen şahıs Muhammed Şahiner’in üzerine yürüyor. Şahiner de ‘bugün Miraç Kandili böyle olumsuz tavırlar yakışmıyor, bilahare konuşalım’ diyerek tatsızlığa mahal vermeden ayrılıyor. Sonra telefonla görüşüyorlar ve başkanımız ilgili şahısla önceki yaşanan tartışmayı tatlıya bağlamak için sözleşiyorlar. Gazi Lisesi yanında konuşmak üzere buluşunca Muhammed Şahiner daha ağzını açmadan A.B. saldırıyor. Arkadaşımızı yere yatırarak darp ediyor” şeklinde konuştu.

Yıldırım, işini yapan arkadaşlarına saldıran kişi veya kişilerin hesap vermesi gerektiğini ifade etti. Yıldırım, “Arkadaşımızı darbeden şahıs daha önce Pütürge’ye atanmış olmasına rağmen PTT başmüdürü tarafından il merkezine getirilmiştir. Bu süreç içerisinde Birlik-Haber-Sen üyesi birçok arkadaşımızın zorla yerleri değiştirilmiştir. PTT Başmüdürü, yaptığı uygulamalarla kurumu kendi çiftliği gibi kullanmaktadır. Kurumu derebeyi gibi yönetme mantığı bu müessif olayın en önemli sebeplerinden biridir. Malatya PTT Başmüdürü kural tanımayan atamaları ve yaptığı haksız görevlendirmelerle kurumda iş barışı diye bir şey bırakmamıştır. Eğer gerekli önlemler alınmazsa sıkıntılar daha da büyüyebilir. Memur-Sen olarak, Muhammed başkana tekrar geçmiş olsun diyor, menfur saldırıyı lanetliyoruz” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • kadir türk (7 yıl önce)
    bakın görün baş müdür le uğraşır şimdide sedikacılar. bence sendikacılar biraz daha dikkatli olmalı bu gücü nerden buluyorlar kurumlarda amirlerini takmamalar müdürleri falan tehdit etmeler yazık günah yapılmasın bu hareketler adalet liyakat nerede kaldı UTANIYORUM
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir türk (7 yıl önce)
    memur sen ilk defa meydanlarda. acaba görevli memura mombingmi yaptı ben başkanım falan güç bizde gibilerinden karşı tarafı da dinlemek gerekli olabilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdullah (7 yıl önce)
    SENDİKA TEMSİLCİSİ DAYAK YEDİĞİNDE PİYASAYA ÇIKTILAR. BU OLAY NE İLK NE DE SON OLACAKTIR. ÖNEMLİ OLAN BAŞKANIN YEDİĞİ DAYAKTAN ÖNCE ORTADA ÇIKMANIZDI. İĞNE SİZ BATMIŞ.
    0
    0
    Yanıtla
  • ömer (7 yıl önce)
    memur sen i ilk defa alanda gördüm.
    0
    0
    Yanıtla