SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Önlem Almayana Cezayı Kesiyoruz"

0
Güncellendi - 2016-10-20 01:32:21
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor’un forvet oyuncusu Sinan Özkan, iyi bir hava ve çıkış yakaladıklarını kaydederek, iyi gidişi sürdürmek istediklerini belirtti.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde gazetecilere açıklamada bulunan golcü futbolcu, Şanlıurfaspor deplasmanına lider gidip, lider döndüklerini ifade etti.

Özkan, Şanlıurfaspor ile zorlu bir karşılaşma oynadıklarını kaydederek, “1-0’dan sonra 2-1’e çevirmek çok zor oldu. Çünkü dış etkenler vardı. Geçen yıldan taraftarlar arasında bazı sıkıntılar varmış, o sahaya da yansıdı. Biz elimizden geleni yaptık. 1-0 geriye düştükten sonra 2-1 öne geçtik. Güzel bir galibiyet oldu. Bu galibiyetin keyfini çıkarttık, artık Manisaspor maçına yoğunlaştık” dedi.

“OYNAYAN ARKADAŞLARIMIZI DIŞARIDAN DESTEKLİYORUZ”

Takım olarak iyi bir hava yakaladıklarını dile getiren Özkan, şunları söyledi: “Her futbolcu oynamak ister. Hocamızın çıkarttığı bir ilk 11 var. Hocamıza da saygısızlık yapmak istemiyorum çünkü bütün arkadaşlarımız çok iyi oynuyor. Dialiba, Pereira, Amutu, Mba çok iyi performans sergiliyorlar. Bizde arkadaşlarımıza dışarıdan destek verip, 5 dakika, 30 dakika sahaya çıkıp takımın kazanması adına elimizden geleni yapıyoruz. Futbolcu için tabi ki gol atmak güzel bir şey ama takımın kazanması daha büyük önem taşıyor. Takım olarak biz bunun havasındayız. Şanlıurfaspor maçında kaleci bile gol atsa herkes sevinirdi.”

“KAPALI BİR KUTUYUZ”

Tecrübeli futbolcu, takımın kapalı bir kutu olduğunu ifade ederek, “Geçen sezon başında ‘Alanyaspor şampiyon olacak’ denilse kimse inanmazdı. Hüseyin Kalpar geldikten sonra 6’ncı haftadan sonra iyi bir çıkışımız oldu. Şuanda takımımız, ilk sene Alanyaspor’da Play-Off oynadığım gibi. Kapalı kutu, yabancı futbolcuları kimse tanımıyor. Bana rakip takım çok fazla bize karşı önlem almıyor gibi geliyor. Ama biz cezayı kesip önümüze bakıyoruz. 7 maçta 16 puan oldukça güzel hele ki önümüzdeki Manisaspor maçını da kazanırsak çok güzel şeyler olabilir” diye konuştu.

Yeni Malatyaspor’u şampiyonluk hedefinden dolayı tercih ettiğini dile getiren Özkan, “Sen çalışırsan illaki karşılığını alırsın. Sezon başında ‘Yeni Malatyaspor 7 haftada 16 puan alacak’ deseydiniz kimse inanmazdı. Ama biz bunun tersini yapıyoruz. Hem iyi başladık hem de üst üste galibiyet almak güzel” ifadelerini kullandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız