SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Önlem Var.. Denetim Yok!...

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:13:39
Önlem Var.. Denetim Yok!...
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Park Alış Veriş Merkezi önünde meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Alış veriş merkezi önünden İstasyon kavşağı istikametine giden 44 PC 530 plakalı otomobilin sürücüsü, U dönüşünün engellenmesi için yerleştirilen dubaların bitim noktasının biraz ilerisinde şehir merkezine doğru dönmek istedi. Aynı istikamette seyreden 44 NV 392 plakalı motosiklet sürücüsü ise duramayarak önündeki otomobile çarptı. Çarpışmanın etkisi ile motorun üstünden fırlayan sürücü sert bir şekilde düştü. Çevredeki vatandaşların yardımı ile yol kenarına getirilen motosiklet sürücüsü, olay yerine çağrılan ambulans ile hastanede tedavi altına alındı. 

Denetim Yok!...

Trafiği aksatmaması için alış veriş merkezinden şehir merkezine dönüşün engellenmesi amacıyla dubalar konulmasına rağmen, denetimlerin yapılmadığı gözleniyor. Söz konusu yerden bir çok sürücü tehlikeli bir şekilde U dönüşü yaparken,  kurallara uyulması için yetkililerin denetim yapması gerekiyor. Bazı sürücülerin ise Malatya Belediyesi'nin önündeki otobüs durağının olduğu tali yoldan şehir istikametine dönerken, araçların arkasını savuracak hareketler yapması ve bu sürücülere herhangi birşey yapılmaması da tepkilere neden oluyor. 

Kaynak : Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız