SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Önlem Yok, Bir Kaza Daha!.

0
Güncellendi - 2016-06-05 23:29:49
Önlem Yok, Bir Kaza Daha!.
A- A+ PAYLAŞ

Malatya- Sivas karayolu Topsöğüt kavşağında, iki oto çarpıştı, 3 kişi hafif yaralandı. Bu bölgede meydana gelen kazaların, güvenli trafik için önlem alınmamasından kaynaklandığı öne sürülüyor.

Kaza, Pazar akşam saat 21.15 sıralarında meydana geldi. Malatya-Sivas yol ayrımından sonra 3. kilometrede olan Topsöğüt Kavşağı'ndaki kaza, Yazıhan yönünden gelip Topsöğüt yönüne dönmekte olan Bayram Çatal yönetimindeki 58 LA 948 plakalı oto ile Malatya'dan Sivas yönüne gitmekte olan ve sürücüsü öğrenilemeyen 55 RJ 634 plakalı otonun çarpışması sonucu meydana geldi. Kazada her iki araçta bulunan toplam 3 kişi hafif yaralandı. Yaralılara, olay yerine giden 112 ekibi müdahale ederken, araçlarda hasar oluştu. Bu arada, kaza yerine gelen kazazede yakınları arasındaki gerginliğe polis müdahale etti, tarafları sakinleştirdi.

Söz konusu bölgede herhangi bir ışıklandırma, sinyalizasyon olmadığı için sık sık trafik kazalarının meydana geldiği belirtilirken, burada düzenleme yapılması gerektiği ifade ediliyor.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com- ER TV

c1

c2

c3

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • BÜLENT (7 yıl önce)
    Çok riskli bir yer bir an önce önlem alınmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (7 yıl önce)
    Hiçte alakasiyok yeterince isaretleme var .... Adam levha koymus cift yon kontrolsüz kavsak bölünmüş yola ne kdar kaldi. İnsanlarımız yavaş gitse kurallara uysa sikinti olmaz.....
    0
    0
    Yanıtla