SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Önlem Yok, 'Uçmalar' Devam!..

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:42:28
Önlem Yok, 'Uçmalar' Devam!..
A- A+ PAYLAŞ

Derme Sulama kanalına araçların uçmasıyla meydana gelen kazalar zincirine bir yenisi daha eklendi ve kanala uçarak suda sürüklenen otomobilde bulunan 2 kişi şans eseri kazayı yaralı olarak atlattı.

KANALA UÇTU, SÜRÜKLENDİ 

Kaza, Çarşamba gecesi 21.00 sularında Başharık Miraç Camii yanında Derme Sulama Kanalı’nda meydana geldi. İddiaya göre, içerisinde 2 kişi bulunan 44 BD 696 plakalı otomobil, yoldan çıkarak Derme Sulama Kanalı’na uçtu. Su seviyesi yüksek olan kanalın içerisinde yaklaşık 50 metre suda sürüklenen otomobilde bulunan 2 kişi, çevrede bulunan vatandaşların da yardımı ile çıkartılarak, gelen ambulans ile Malatya Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldı. 

DEMİR KORKULUK YOK, DÜZENLEME YOK, KALDIRIM YOK!..

Bölgede önemli bir ulaşım hattı olan ve son dönemde araç trafiği yoğunluğunun arttığı Derme Sulama Kanalı’nda dün meydana gelen kazada, otomobilin uçtuğu noktada demir korkuluk olmadığı görüldü.  Bölge sakinleri, kanal kenarındaki darbeye dayanıksız, mukavemetsiz demir korkulukların kazanın olduğu yerdeki bir bölümünün yaklaşık 2 ay önce meydana gelen ve yine bir otomobilin uçtuğu kazadan sonra yerinden söküldüğünü, bugüne kadar da tamir edilmediğini söylediler. 

Derme Sulama Kanalı güzergahındaki yol, son yıllarda Yamaç ve Beydağı mahallelerindeki TOKİ evlerinin yapılması nedeniyle araç trafiğinin arttığı önemli noktalardan birisi oldu.

Şehir içinde kaldırımı olmayan, dolayısıyla bu nedenle de hem yaya hem de araçlar için tehlike yaratan  güzergahlardan birisi olma özelliğini taşıyan yolun standartlar ölçüsünde yapılması gerekirken, ilgili kurumların sessiz kalması dikkat çekiyor. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız