SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Onu Ben Vurdum!..'

A- A+ PAYLAŞ

Başharık’ta 19 yaşındaki Emrah Ö. adlı gencin tabancayla yaralanması olayı ile ilgili olarak 3 kişinin polise teslim olduğu, bunlardan birinin tabancayı kendisinin ateşlediğini söylediği bildirildi. Şire Pazarı’ndaki silahla yaralama olayı ile ilgili soruşturma sürüyor. Bu arada, hakkında “Fuhuşa Aracılık” suçlamasıyla kesinleşmiş ceza bulunduğu öne sürülen bir şahsın adliyede yakalandığı, ancak serbest bırakıldığı öne sürüldü.

“BEN VURDUM..”
Başharık Mahallesi Kanalboyu Caddesi İnönü İlköğretim Okulu yanında, Pazartesi akşamı 20.15 sıralarında, Batman doğumlu 19 yaşındaki Emrah Ö. adlı şahıs, bir otodan inen 3 kişiden birinin tabancayla açtığı ateş sonucu yaralanmıştı. Şahıslar kaçarken hastaneye kaldırılan yaralı, sedyede saldırganlara ölüm tehditleri yağdırmıştı.

Ayağından vurulan Emrah Ö.’nün, Turgut Özal Tıp Merkezi’nde tedavisi sürerken, olaya karıştıkları gerekçesiyle 26 yaşındaki Cemal G., 32 yaşındaki Eyüp D.D. ve 27 yaşındaki A.D.’nin polise teslim oldukları, bu kişilerden Cemal G.’nin, silahı kendisinin ateşlediğini söylediği bildirildi. 1 silah da ele geçirilen 2 zanlıdan Cemal G. ve Eyüp D.D. tutuklandılar.

ŞİRE PAZARI’NDAKİ OLAY..
Bu arada, Şire Pazarı’nda Pazartesi sabah 09.30 sıralarında, 10 ay önce taraflar arasındaki silahlı yaralama olayının devamı olarak meydana geldiği değerlendirilen olayda 42 yaşındaki Bayram A. ve 19 yaşındaki Orhan A. yaralanmışlar, olaya karışan 37 yaşındaki Maden V.’nin de olay sırasında yaralandığı bildirilmişti. Polisten olayla ilgili yapılan açıklamada Bayram ve Orhan A.’nın, Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırıldıkları, olayın yaralı zanlısı Maden V.’nin daha sonra 1 tabanca ile birlikte teslim olduğu, ayrıca olaya karıştığı ve yaralıların yakını olduğu öğrenilen 47 yaşındaki H.M.A.’nın da yakalandığı bildirildi. Adliyeye verilen zanlılardan Maden V. ile H.M.A.'nın tutuklandıkları öğrenildi.

KARIŞIK BİR İŞ!..
Öte yandan, İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; “Başkalarına Fuhuş İçin Kadın Temin Etme” suçundan kesinleşmiş 4 yıl hapis cezası bulunduğu ve arandığı öne sürülen 30 yaşındaki İbrahim D. adlı şahsın, Adliye’deki bir odada polis tarafından yakalandığı, polisteki işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye gönderilen bu kişinin serbest bırakıldığı bildirildi. Hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu için arananlar listesinde yeraldığı öne sürülen şahsın serbest bırakılması ile net bilgi alınamazken, mahkeme kararıyla ilgili şahsa daha önceden tebligat yapılmadığı, şahsa cezasının teblig edildikten sonra salıverildiği öne sürüldü. Bu olay nedeniyle polisin şaşkınlık yaşadığı iddia edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız