SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Onu Kendisine Sorun!''

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Başkanı İhsan Koca, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan randevu istediklerini ve Malatya heyeti olarak görüşeceklerini belirtti. Bu arada, en son Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler ile Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak'ın ziyaretleri sırasında "ortada gözükmeyen" AKP milletvekilleri Fuat Ölmeztoprak ve Münir Erkal'la ilgili sorulara da AKP il başkanı yanıt verdi.

RANDEVU İSTENDİ..
AKP İl Başkanı İhsan Koca, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, bakanların Malatya programlarını değerlendirdi. Koca, "Bakanlarımız Recep Akdağ, Mehmet Ali Şahin, Hilmi Güler ve Faruk Özak'ın Malatya'yı ziyaretlerinde, protokol kapsamından öte, hizmet anlatma, hizmet üretme ve uygulamaya geçme amacıyla çeşitli temaslarda bulundular" dedi.

Bakan Şahin ve Akdağ'ın ziyaretlerinde Malatya'ya spor salonu, stadyum, kültür ve sanat merkezi ile modern hastane sözünü aldıklarını hatırlatan İhsan Koca, "Taleplerimiz konusunda önemli adımlar atılarak ciddi ve güzel gelişmeler sağlandı. Sayın valimizle yapılan toplantıda değerlendirmede bulunulup, bu projeler arasına eğitim kurumları da ilave edilerek, toplu olarak sayın başbakanımıza sunulması kararlaştırıldı. Bu doğrultuda geçtiğimiz günlerde yapılan il başkanları toplantısında Sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımızdan randevu talep edilmiştir. Randevu verilmesi halinde Malatya heyeti olarak Sayın Başbakanımızla görüşüp, taleplerimizi ileteceğiz, maddi ve manevi destek isteyeceğiz" diye konuştu.

Koca, basın toplantısında, kayısı üreticilerine de seslenerek, don sigortasından yararlanmaları için 15 Şubat'a kadar başvurmaları gerektiğini hatırlattı.

Bakan ziyaretlerinin yararlarını anlatan Koca, "Daha önce ilimize yılda bir defa bile bir bakan geldiğinde, günlerce kamuoyunu bu meşgul ederken, AK Parti döneminde neredeyse 15 günde bir bakan ağırlar duruma geldik. Taleplerin yerinde incelenmesi açısından bu ziyaretler çalışma ziyaretleridir. En büyük göstergelerinden biri de sayın bakanların, en üst düzey yönetim kadrolarıyla bu ziyaretleri gerçekleştirmeleridir."dedi.

"BİRİNİN MAZERETİ VAR, DİĞERİ RAPORLU.."
AKP İl Başkanı Koca, en son iki bakanın yaptığı ziyarete, 3 AKP milletvekilinden Ali Osman Başkurt'un katılması, diğer iki milletvekili Fuat Ölmeztoprak ve Münir Erkal'ın katılmamalarının nedeni, "bunların istifa mı ettiği" yolundaki bir sorunun "istifa" bölümünü "Hayır" diye gülerek yanıtlayıp, şöyle devam etti:

"Hayır.. Sayın milletvekilimiz Fuat beyin hanımı rahatsız. Ankara'da meclis çalışmaları dolayısıyla bulunurken, hanımının tetkik ve tahlilleri için nedeniyle yoğun mesai sarfediyor kendisi. Onun için bu ziyaretlere katılamadı. Diğer milletvekilimiz de bildiğim kadarıyla raporlu. Onun için bu ziyaretlere iştirak etmedi diye biliyorum."

Koca'nın Erkal'la ilgili "raporlu" açıklaması üzerine aynı gazeteciden "4 yıllık rapor mu?" sorusu geldi ve Koca, "Onu kendisine soracaksınız" yanıtını verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız