SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Onu Sokak Köpekleri Farkettirdi

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:43:01
Onu Sokak Köpekleri Farkettirdi
A- A+ PAYLAŞ

Lise öğrencisi olduğu öğrenilen 14 yaşındaki kız çocuğu, Valilik binası arkasındaki apartmanın 6. katındaki daire balkonundan aşağıya düşerek ağır yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

BASIN MENSUPLARI GÜRÜLTÜYÜ DUYDU, KÖPEKLER YARALI KIZI FARKETTİRDİ..

Olay, Salı'yı Çarşamba'ya bağlayan gece yarısından sonra 02.00 sıralarında Ferhadiye Mahallesi Ferhadiye Sokakta Çilesiz Minibüs Durağı'nın yanında meydana geldi.

Kızın düştüğü Selçuk Apartmanı'na bitişik olan apartmanın 3. katındaki Görüş Gazetesi bürosunda bulunan Gazeteciler İsmet Yalvaç, Niyazi Doğan ve Burhan Karaduman ile Reklam Ajansı sahibi Metin Kaya, ağır bir cismin düşüşüyle çıkardığı sesi duyunca, büronun pencerelerine fırladılar. 

Tamamen bomboş olan sokakta ilk önce bir anormallik farketmeyen basın mensupları, gürültünün neden kaynaklandığını anlamaya çalışırken, Vilayet Parkı'ndaki sokak köpeklerinin minibüs durağına doğru sürekli havlaması üzerine o tarafta birşey olduğu düşüncesiyle dikkatle baktıklarında, apartmanın beton saçağının altında, Gelişim Düğün Salonu'nun önünde yerde yatan birini farkettiler. Basın mensuplarından biri 112 Acil Servisi, bir diğeri de 155 Polis İmdat'ı arayarak olayı bildirirken, diğer ikisi aşağıya koştular ve yerde boylu boyunca yatan, inlemekte olan genç bir kızla karşılaştılar. Bir taraftan kızın başında bilincini açık tutmak için konuşarak ambulans ve polisin gelmesini beklerken, bir taraftan düştüğü apartmanın uykuda olan sakinleri uyandırmaya çalıştılar.

Olay yerine kısa sürede önce polis ekipleri sonra ambulans geldi. Sağlık ekibindeki görevliler yaralıyı kontrol ederken, gürültülere apartmanın diğer sakinleri de uyandı. 6. katta oturan bir aile, 14 yaşındaki kızları E.Y.'nin evde olmadığını farkederek telaşla aşağıya indiler ve düşenin kendi kızları olduğunu gördüler. Yaralının annesi, kızını o halde görünce fenalaşıp çığlık atarken, çevredekiler "Nefes alıyor.. Ölmemiş.." diye onu yatıştırmaya çalıştılar.

Gece yarısı hava almak için balkona çıktığında dengesini kaybettiği ve düştüğü değerlendirilen yaralı kız, Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bu arada, ilk etapta görülemeyen yaralı kızın farkedilmesini, kızın yattığı yere doğru sürekli havlayarak sağlayan sokak köpeklerinin, yaralının çevresinin kalabalıklaşması üzerine havlamayı kestikleri gözlendi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız