SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Onu Tutmak İstiyoruz'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Genel Koordinatörü Süleyman Tekgül, sözleşmeli oyuncuları Mehmet Albayrak’ı mutlaka kadroda tutmak niyetinde olduklarını söyledi.

2011 yılına kadar Malatyaspor’la sözleşmesi bulunan Albayrak’ı Malatyaspor Teknik Heyetinin de kadroda görmek istediğini açıklayan Tekgül “Mehmet, Malatyalı, Malatya’nın altyapısından yetişmiş yetenekli bir oyuncu. Forma giydiği dönemlerde başarılı bir performans sergilemiş, önemli gollere imza atmış, kalitesini kanıtlamıştır. Ayrıca Genç bir futbolcu olduğundan Malatyaspor’a uzun yıllar hizmet edeceğine, başarılı maçlar çıkaracağına inanıyoruz” dedi.

16 Ağustos 1986 doğumlu Mehmet Albayrak, Türkiye Kupası’nda 2, Turkcell Süper Ligde 10, Bank Asya 1. Ligde 55, PAF Liginde 58 ve 1 de özel maçta oynadı. Mehmet, Süper Ligde 1, PAF Liginde 11, Bank Asya 1. Ligde 13 gol kaydetti. Malatya Tekelspor altyapısında 1999 yılında futbola başlayan Mehmet, 2002 yılında Malatyaspor altyapısına geldi, 2004 yılında profesyonel yapıldı, ileriki yıllar yarım dönem Karşıyaka, yarım dönem Mardinspor’da kiralık oynadı, geri kalan bölümde Malatyaspor forması giydi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız