SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Onu Unutmayacağız'

A- A+ PAYLAŞ
Çarmuzu Mahallesi yakınlarındaki Kayalık mevkiinde bulunan hemzemin geçitte, içinde bulundukları otomobile trenin çarpması sonucu babası ile birlikte hayatını kaybeden 12 yaşındaki Ayşegül Kılıç'ın sınıfındaki sırasına arkadaşları tarafından "Ayşegül Kılıç Burada" yazısı konuldu. 
 
Salı günü meydana gelen kazada, Elazığ'a gitmekte olan 5308 sayılı yük treni, 40 yaşındaki Hacı Kılıç'ın kullandığı 44 EE 747 plakalı otomobile çarpmış, kazada, araç sürücüsü Hacı Kılıç ile yanında bulunan 12 yaşındaki kızı Ayşegül Kılıç hayatını kaybetmişti. 
 
Kazada hayatını kaybeden Kaynarca İlköğretim Okulu 6-B sınıfı öğrencisi olan Ayşegül Kılıç'ın sınıfında hüzün var. Arkadaşları, talihsiz Ayşegül'ün sırasına fotoğrafıyla birlikte "Ayşegül Kılıç burada" yazısını koydu ve sınıftaki tahtaya ise "Ayşegül ölmedi, kalbimizde yaşıyor" yazdı. Arkadaşları hayatını kaybeden Ayşegül için, "Çok iyi bir insandı, onu çok özleyeceğiz. Çok üzülüyoruz. Onu unutmayacağız" dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız