SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Önümde Oldu, O da Goldü'

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:37:40
'Önümde Oldu, O da Goldü'
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da Tokatspor karşısında alınan 3-1’lik galibiyetin sevinci yaşanıyor. 

Ligin 20. haftasında sahasında Tokatspor karşısında 1-0 geriye düşen Yeni Malatyaspor, 55. dakikada 10 kişi kalan rakibini 3-1 yendi.

Karşılaşma sonrası gazetecilere açıklamada bulunan Yeni Malatyaspor Teknik Direktör Mert Korkmaz (fotoğrafta soldaki), “Bugün oldukça zor bir karşılaşma oynadık. Tokatspor oldukça dirençli bir takım. Bu ligde zaten direnç göstermeden, mücadele etmeden kazanma şansınız yok. Geçen hafta Gümüşhanespor maçında iyi bir oyun ortaya koyduk. Çok pozisyonumuz vardı. Yapılan bir hatadan dolayı golü de kalemizde gördük. Bu hafta içinde oyuncularımı tebrik ediyorum. İyi mücadele ettiler. Oyunu önde tuttuk ve pozisyonlara girdik. Hatta gol yedikten sonra maçı çevirebilmek önemli bir işti. Golü de bulduk. Sayılmayan bir golümüz var ki, bana göre yüzde yüz goldü. Çünkü tam önümde oldu. Verilmeyen gole rağmen kazanmasını bildik. Rakiplerimizin puan kaybettiği haftada bizim kazanmamız önemliydi” dedi.

Gün geçtikçe daha iyi olacaklarını ifade eden Korkmaz, “Fizik olarak oldukça iyi durumdayız. Devre arası kampının semeresini alıyoruz. İnşallah çok daha iyi olacağız. Temposu, mücadele gücü yüksek ve pozisyona bol giren bir takım olacağız. İnşallah bunu devam ettiririz” diye konuştu.

Yeni Malatyaspor’un sağ bek oyuncusu Necdet Kaba, önemli bir 3 puan aldıklarını belirterek, “Gümüşhanespor maçında iyi oynamıştık. Bu haftada istekliydik. Mağlup duruma düşmemize rağmen iyi oynadık. Hakemi de yendik ve kazandık. Allah’a şükürler olsun iyi bir futbolla 3 puanı aldık” şeklinde konuştu.

Orta saha oyuncusu Rahman Oğuz Kobya, iyi bir futbolla 3 puanı aldıklarını ifade ederek, her geçen hafta daha iyi olacaklarını söyledi.

Forvet oyuncusu Coşkun Yılmaz, uzun süredir gol atamamanın sıkıntısını yaşadığını kaydederek, gol attığı ve takımına galibiyette katkı sağladığı için mutlu olduğunu belirtti.

Tecrübeli golcü, ikinci yarıda iyi futbol oynadıklarını kaydederek, “Mutluyuz. Güzel bir galibiyet oldu. Gümüşhanespor maçında şansız bir mağlubiyet aldık. Onu telafi adına iç sahada galip gelmek istiyorduk. Bu anlamda Tokatspor karşısında iyi bir futbolla galip geldik” ifadelerini kullandı.

Sağ kanat oyuncusu Hüseyin Kar, Tokatspor karşısında önemli bir 3 puan aldıklarını ifade ederek, “Güzel bir galibiyet oldu. İyi oynadık ev kazandık. Biz kendi işimize bakıyoruz. Tek tek galip gelip, sezon sonunda hedeflediğimiz yere gelmek istiyoruz” dedi.

FOTOĞRAF: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız