SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Önümüzde Hiçbir Güç Duramaz"

0
Güncellendi - 2016-10-09 00:52:04
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor’un Nijeryalı forvet oyuncusu Amamchı Augustıne Iwujı, Malatya’ya şampiyonluğu hediye etmek istediklerini söyledi.

Malatya İnönü Stadı’nda gazetecilere açıklamada bulunan Amutu, geçirdiği sakatlık sonrası formayı aldığı için mutlu olduğunu belirtti.

Kamp sürecinde geçirdiği sakatlık sonrası iyileşen ve formayı aldıktan sonra çabası, azmi, hırsı ve mücadelesiyle herkesin büyük beğenisini kazanan Amutu, taraftarları çok sevdiğini ve Yeni Malatyaspor’u hak ettiği yere taşımak istediklerini dile getirdi.

“ÖNÜMÜZDE HİÇBİR GÜÇ DURAMAZ”

Amutu, elde ettikleri başarıyı çok sıkı çalışmalarına borçlu olduklarını ifade ederek, “Takım olarak antrenmanlarda çok iyi, çok sıkı çalışıyoruz. Daha sonra maçlarda da kendimizi gösteriyoruz. Ayrıca takım olmayı da öğrendik. İyi bir takım olursanız önünüzde hiçbir güç duramaz. Galiba bizi başarıya götüren şeyde bu. İyi bir takımız ve bunun için çok çalışıyoruz” diye konuştu.

“İYİ BİR ELEKTRİK VE ENERJİ ALIYORUM”

Malatya’ya gelmeden önce taraftarların kendisine ilgi göstermeye başladığını ve bu ilginin kendisini mutlu ettiğini dile getiren Amutu, taraftarlardan iyi bir elektrik aldığını belirtti.

Nijeryalı, maçlara çıkarken taraftarları izlediğini ifade ederek, şunları söyledi: “Malatya’ya gelmeden önce taraftarlarımız sevgi gösterilerine başlamıştı. Benimle çok ilgileniyorlar. Taraftarlarımızdan çok iyi elektrik alıyorum, iyi bir enerji veriyorlar. Maça başlamadan önce tribünlere bakıyorum ve taraftarlarımızın coşkusunu görüyorum. Taraftarlarımızı da arkamıza alıp, nice başarılara imza atacağımıza inanıyorum.”

“BİZ BİR AİLEYİZ”

Takımda iyi bir hava olduğunu kaydeden Amutu, “Takım olarak bir aileyiz. Arkamdaki arkadaşlarımı görünce heyecanlanıyorum. Beni heyecanlandırıyorlar. Gol atmak için bana ayrı bir azim ve iştah geliyor. Takımın içerisindeki enerjiden gerek yerli gerekse de yabancı arkadaşlarımızla Malatya’ya çok güzel bir şey hediye edeceğiz” dedi.

Ligin yedinci haftasında deplasmanda Şanlıurfaspor ile oynayacakları karşılaşmadan da galibiyetle ayrılarak, liderliklerini sürdürmek istediklerini ifade eden Amutu, “Şanlıurfaspor takımını tanımıyorum. Ama biz çok iyi bir takımız, çok çalışıyoruz. Onlarında önümüzde duramayacağını düşünüyorum. Bize karşı iddialı olamazlar” ifadelerini kullandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Adem (7 yıl önce)
    Allahina kurban kara boga sampiyon olalim.malatyayi yakalim aslanlarim benim cildirtin bizleri.
    0
    0
    Yanıtla