SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Önümüzde Önemli Maçlar Var"

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:23:55
A- A+ PAYLAŞ
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatya Spor, İstanbul takımlarından Tepecikspor ile oynayacağı karşılaşmayı kazanarak, çıkışa geçmek istiyor. 
 
Pazar günü sahasında Tepecikspor ile karşılaşacak olan Yeni Malatya Spor, bu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. İç sahadaki şansızlığına son vermek isteyen sarı siyahlı takım, galip gelerek çıkışa geçmek istiyor. 
 
İç sahada oynadığı karşılaşmalara eski futbolcuları davet etme kararı alan yönetim, bu uygulamasını Tepecikspor maçında da devam ettirecek. Tepecikspor maçında Malatyasporlu eski futbolcular Feyzullah Küçük ile İbrahim Okutan'a plaket verilecek. 
 
Bu arada, Pazar günü 13.30'da Malatya İnönü Stadı'nda Yeni Malatya Spor ile Tepecikspor arasında oynanacak karşılaşmanın hakemleri belli oldu. Karşılaşmada Ali Palabıyık düdük çalacak. Palabıyık'ın yardımcılıklarını Murat Vezne ile Sezai Arslan yapacak. Karşılaşmada Tuna Ayran ise dördüncü hakem olarak görev yapacak.
 
"BU SÜRECİ ATLATMALIYIZ.."
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Gürses Kılıç, ''Bu süreci artık atlatmamız gerekiyor. Turgutluspor maçında oynadığımız iyi oyuna artık Tepecikspor maçıyla galibiyet ekleyerek yolumuza devam etmek istiyoruz'' dedi. 
     
Kılıç, Nurettin Soykan Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, bu hafta sonu karşılaşacakları Tepecikspor'un grupta 28 puanla 8. sırada olduğunu belirterek, rakiplerinin saygı duyulacak işler yapan bir takım olduğunu söyledi. 
     
Takımının durumu hakkında da bilgi veren Kılıç, ''Bu süreci artık atlatmamız gerekiyor. Turgutluspor maçında oynadığımız iyi oyuna artık Tepecikspor maçıyla galibiyet ekleyerek yolumuza devam etmek istiyoruz. Önümüzde önemli maçlar var. Bir an önce toparlanıp yolumuza devam edeceğiz'' diye konuştu. 
     
Hava şartlarının bazı konularda kendilerine engel olduğunu dile getiren Kılıç, birçok oyuncusunun yeni olduğunu, yapmaları gereken taktik çalışmaları kar yağışı nedeniyle gerçekleştiremedikleri belirtti. 
     
Her şeye rağmen hafta sonu oynayacakları maçtan 3 puanla ayrılmayı hedeflediklerini ifade eden Kılıç, çok fazla mağlubiyet aldıklarını ve oyuncularda ''kabullenmişlik'' olduğunu vurgulayarak, takım içindeki revizyonu da buna yönelik yaptıklarını söyledi. 
     
Kılıç, şöyle devam etti: 
     
''Oyuncu kalitesi başka bir şey ama bu işi kabullenmiş, bu işten sıyrılamayacağına inandığımız arkadaşlarla yol ayrımına gitmeyi düşündük. Bunu çok kısa vadeli planlamadık. Amacımız, bu sezonu olabilecek en iyi şekilde değerlendirmenin ötesinde, geleceğin temellerini oturtmaktı. Biz bu yolda doğru adımlar atıyoruz. Futbolcu arkadaşlarımızın da şu anda bulundukları ortam, kendi aralarındaki ilişkiler oldukça iyi diyebilirim. Özellikle burada kalan oyuncularımızın ve yeni gelen tecrübeli oyuncularımızın burada deneyimli olmaları ve bu işten bir an önce çıkmak adına birlikte hareket etmeleri bizim için önemli. Şu an öyle bir durumdayız. En kısa zamanda da bunun karşılığını alacağız.'' 
     
Bu dönemde transferlerin zor yapıldığını ifade eden Kılıç, Türkiye'de bazı mevkilere transferlerin daha da zor olduğunu söyledi. Pek çok kulübün aradığı mevkilerdeki oyuncuları kendilerinin de istediğini dile getiren Kılıç, ''Bu konuda çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz. Çünkü takımımızda şu anda sayısal olarak da bir eksiklik söz konusu. Birkaç transferle sayısal olarak da mevkilerimizi tamamlayacağız'' dedi.  

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız