SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Önümüzde Tarihi Fırsat Var"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:55:50
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkan adayı Fahrettin Kıtlık belediyeciliğin şehr-ül eminlik olduğuna vurgu yaparak, kahraman evlatların yetiştiği Battalgazi’ye taş üstüne taş koymaya talip olduğunu söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkan adayı Fahrettin Kıtlık, il seçim bürosunu Sivas Caddesi’nde açtı.

Açılışta konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Arif Yıldız, gördükleri manzara karşısında sandıkta birinci olarak çıkacaklarına inancının tam olduğunu belirterek, “Gördüğümüz manzara bizi umutlandırıyor. Gerçekten Milliyetçi Hareket Partisi’ne teveccühün arttığını ve sandıkta birinci olarak çıkacağımızı gösteriyor. Battalgazi belediye Başkan adayımız Fahrettin Kıtlık içinizden birisi, sizin evladınız ve sizinle birlikte düşünüp hareket eden birisi. Battalgazi’de Fahrettin Kıtlık’ı destekleyip belediye başkanı yaparsanız, inanın ki hepiniz belediye başkanısınız” ifadelerini kaydetti.

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fikret Şinasi Kazancıoğlu, da Kıtlık’ın açıkladığı projeleri oldukça beğendiğine vurgu yaparak, “Bugün burada Fahrettin Kıtlık’ın seçim bürosunun açılışını yapıyoruz. Fahrettin Kıtlık’ın çok güzel projelerini gördüm. Zaten kendisi bir gönül adamı ve çok kabul görmüş bir ailenin evladı. Sizler ona güvenin, o da size çok güveniyor” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkan adayı Fahrettin Kıtlık ise, belediyeciliğin şehr-ül eminlik olduğuna vurgu yaparak, kahraman evlatların yetiştiği Battalgazi’ye taş üstüne taş koymaya talip olduğunu söyledi. Kıtlık, “Belediyecilik başta şehr-ül eminlik, güvenirlik, samimiyet, şeffaflık ve dürüstlük demektir. Bu niyet bu samimiyetle talibi olduğumuz şanlı tarihe sahip olan Anadolu’nun kahraman evlatların yetiştiği ata yurduna taş üstüne taş koymak için bu göreve talip olduk. Önümüzde tarihi bir fırsat var. 30 Mart’ta o tarihi fırsatı el ele gönül gönüle verip kaçırmayalım” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız