SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Önümüze Bakmamız Lazım..''

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, ligin üçüncü haftasında deplasmanda Galatasaray'dan puan almanın hesaplarını yapıyor. Geçtiğimiz hafta Vestel Manisaspor'a kendi sahasında farklı bir skorla yenilen Malatyaspor, bu maçı taraftarlarına unutturmak için, önce Galatasaray, ardından da Trabzonspor'dan puan almak istiyor. Malatyaspor'un yeni transferinin ise orta saha oyuncusu olan bir yabancı futbolcu olduğu belirtildi.

"O MAÇA TAKILIP KALAMAYIZ.."
Malatyaspor'da Galatasaray maçının hazırlıkları Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tessilerinde devam ediyor.

Antrenman öncesinde bir açıklamada bulunan teknik direktör Feyyaz Uçar, Vestel Manisaspor yenilgisini unuttuklarını ve Galatasaray maçına kilitlendiklerini ifade ederek, "Biz devamlı Vestel Manisaspor maçını düşünüp, bu maçın hayal kırıklığı ile devam edersek, kazanmamız zor olur.

Dolayısıyla bir an önce unutup, önümüze bakmamız lazım. Sezon başında böyle bir tersliğin yaşanması belki de bizim için bir şans. Bundan sonra önümüzdeki maçlara daha hırslı ve daha arzulu hazırlanırız, eksikliklerimizi daha iyi gördük. Maalesef futbolda zaman zaman böyle şeyler yaşanıyor.

Ancak bundan sonraki iki maç bizim için çok önemli, kazanmak için sahaya çıkacağız. Galatasaray lige çok iyi başladı, iyi bir ekip. Ancak şunu çok rahatlıkla söyleyebilirim ki, iki takım içinde kolay bir maç olmayacak" şeklinde konuştu.

Uçar, Galatasaray maçı için takımda bazı önlemler aldığını söyleyerek, "Bizim kendimize göre planımız taktiğimiz ve programımız var. Çabuk oynayıp iyi pas yaparsak, Galatasaray için sorun yaratırız" dedi.

Transfer çalışmaları ile ilgili olarak ta konuşan teknik direktör Feyyaz Uçar, "Transfer çalışmaları devam ediyor. Öncelikli olarak defansa, orta sahaya ve forvete birer takviye yapılacaktı. Sanıyorum, orta saha için olumlu bir gelişme var. Başkanımız yarın veya öbür gün bu transferi açıklayacaktır. Yabancı bir futbolcu. Yerli oyuncular arasında şu anda ihtiyaçlarımızı karşılayacak oyuncu maalesef kalmadı." şeklinde bilgi verdi.

ESNAF MORALİ..
Malatyaspor'un Salı günkü antrenmanını Malatya'daki esnaf kuruluşlarının temcilsileri de ziyaret ederek, başarı dileklerinde bulundular. Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ve bazı esnaf odaları başkanları antrenmana gelerek, teknik direktör Feyyaz Uçar ve Spor direktörü Selami Özdemir'e başarı dileklerinde bulundular.

FOTOĞRAFLAR: ESOB Başkanı Keskin, Uçar'la konuşurken (üsste), Uçar ve Malatyaspor'un antrenman görüntüleri (alttakiler)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız