SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Önümüzü Kesmeye Çalışıyorlar"

0
Güncellendi - 2016-11-07 00:20:58
A- A+ PAYLAŞ

  • AKP'nin İl Danışma Meclisi toplantısı 3 genel başkan yardımcısının da katılımıyla yapıldı.

AKP Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, artan terör olayları ve terörle mücadele konusunda, “Tıpkı geçmişteki gibi bir haçlı ittifakı kurarak Haçlı Seferleri ile Türkiye’nin önünü kesmeye çalışıyorlar ama başaramayacaklar” dedi.

Malatya’da Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen Danışma Meclisi Toplantısına AKP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, AKP Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, AKP Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AKP Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, İlçe Belediye Başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Divan heyetinin seçilmesi ile başlayan toplantıda daha sonra salonda bulunanlara 15 Temmuz darbe girişimini anlatan kısa slayt gösterisi izletildi.

Toplantıda söz alan AKP Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, 15 Temmuz’un bir milat olduğunu ifade ederek, “Bu gün birileri kalkmış mağdur edebiyatı yapıyor. Hiç kimse mağdur edebiyatı yapmasın, bu ülkede mağdur birileri varsa onlar da 15 Temmuz akşamı şehit olan vatandaşlarımızın aileleridir, bu vatanı namus bilenlerdir. Hain darbe girişiminde bulunan FETÖ değil” diye konuştu.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, Türkiye’nin çok zor bir dönemden geçtiğini kaydederek, “Türkiye terör örgütlerine karşı tarihindeki en büyük mücadeleyi veriyor. Bu mücadeleyi verirken bir yandan da kalkınmamızı ve gelişmemizi sürdürüyoruz. İnşallah hem bu terör örgütleriyle mücadelemiz hem de büyümemiz sürecek” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın ardından söz alan AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya da, Malatyalıların 15 Temmuz darbe girişimine karşı büyük bir mücadele örneği sergilediğini ifade ederek Malatyalılara teşekkür etti.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile başka bir toplantıya katılacağı için konuşmasını kısa tutan Kaya, Çakır’ın Malatya’ya büyük hizmetler yaptığını da ifade ederek çalışmalarından dolayı Başkan Çakır’ı tebrik etti. Kaya, konuşmasının ardından Başkan Çakır ile birlikte başka bir toplantıya katılmak üzere salondan ayrıldı.

“Türkiye’nin birliğini ve bütünlüğünü bozmaya kimsenin gücü yetmez”

Toplantıda söz alan AKP Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise, Türkiye’nin birliğini ve bütünlüğünü bozmaya kimsenin gücünün yetemeyeceğini kaydederek, Diyarbakır’daki bombalı saldırıya değindi. Saldırıda şehit olanlara Allah’tan rahmet dileyen Çalık, kazılan çukurların PKK’ya mezar olacağını söyledi.

“Terör örgütüne bulaşmış kim varsa hepsi hukuk içinde cezasına çekecek”

Terör ile mücadelenin sonuna kadar süreceğini dile getiren Çalık, “Terör örgütüne bulaşmış kim varsa hepsi hukuk içinde cezasına çekecek. Türkiye hukuk devletidir. Türkiye muhalif sesleri susturmaz. Ana muhalefet de konuşuyor, diğer muhalefet de konuşuyor. Ama Türkiye Cumhuriyetinin birliğine, bütünlüğüne karşı muhalefet eden terör örgütleriyle ve onlara destek çıkanlarla hukuk devleti içerisinde mücadele edeceğiz” şeklinde konuştu.

“Türkiye bir muz devleti değildir”

Çalık, HDP Eş Genel Başkanlarının tutuklanmasına da değinerek, “Milletvekilliği dokunulmazlığının kaldırılmasından sonra milletvekilleri usulüyle ifadeye çağrıldı. Bu davete icabet edenlerden birisi de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ydi, kendisi bizzat gidip ifadesini verdi ama ifade vermeye gitmeyenler de vardı. Onlar da gerek zorla gerek bulundukları yerden alınarak ifadeye götürüldü. Herkes şunu çok iyi bilsin ki Türkiye bir muz devleti değildir, Türkiye büyük bir devlettir ve hukuk devletidir” ifadelerini kullandı.

“AK Parti’de siyaset yapmak herkese nasip olmaz”

Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş da, AKP de siyaset yapmanın herkese nasip olmayacağını ifade ederek, AKP kadrolarının içinde siyaset yapmaktan dolayı onur ve guru duyduğunu ifade etti. Ataş, “Ben AK Partide siyaset yapan, bu dava uğruna gecesini gündüzünü birbirine katan, emzikli yavrusunu bırakıp sahaya çıkan tüm kardeşlerimizin alnından öpüyorum. İşte bu fedakarlıklar sayesinde bu parti 14 yıldır iktidarda ve 14 yılda Türkiye çağ atladı. Sizin bu yaptıklarınızı tarih yazacak, ileride çocuklarınız, torunlarınız sizi gururla yad edecek” dedi.

“Geçmişteki gibi Haçlı Seferleri ile Türkiye’nin önünü kesmeye çalışıyorlar”

Artan terör olayları ve terörle mücadeleye de değinen Ataş, “Birileri AK Parti’ni bu başarısını hazmedemiyor. AK Parti’nin 4. dönemde de tek başına iktidar olmasını hazmedemiyor. Bu hazımsızlıklarının sonucunda da tıpkı geçmişteki gibi bir haçlı ittifakı kurarak Haçlı Seferleri ile Türkiye’nin önünü kesmeye çalışıyorlar. Bu haçlı ittifakının içinde FETÖ, PYD, PKK ve DAEŞ var. Sadece isimler değişti, zihniyetler aynı. Geçmişte de Türkiye’nin önünü kesmek için aynısını yaptılar, bu gün de ayını şeyi yaparak önümüzü kesmeye çalışıyorlar ama yine başaramayacaklar” şeklinde konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (7 yıl önce)
    Ağlamayın. Ektiğinizi biçiyorsunuz. Yeter artık. Bu halk enayi değil. Daha dün şikayet ettiğiniz fetö ve hdp+pkk ile kolkola olan sizdiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Sefa (7 yıl önce)
    Ektiğiniz GDO lu tohumların mahsulünü yiyorsunuz... Terörist başına "SAYIN" dediğinizi unutmadık. BOP eşbaşkanlığı yaptığınız dönemleri hele hiç unutmadık! Refah Partisi döneminde, "Güneydoğuda yargısız infaz yapılıyor" diyen kimdi peki? Kasım 2013 Diyarbakır mitinginde "Kürdistana selam" diyerek kim selamladı peki? Haburda teröristleri davulla zurnayla karşılayıp, mobil mahkeme kurup, savcı-hakimi ayaklarına götürüp bu hainleri ülkeye soktunuz be! Ama şunu çok iyi biliyorum, Siz ne yapsanız doğrudur ve bu millet hak ediyordur! Çünkü Size kayıtsız şartsız bağlılar. Neydi o meşhur sloganınız "Durmak yok, yola devam"
    0
    0
    Yanıtla
  • SELÇUK (7 yıl önce)
    Yahu bu haçlı ittifaklarıyla daha 2 yıl önce siz el ele kol kola değil miydiniz ? Bu şer odaklarına her yolu açtığınız zaman aklınız neredeydi? İlla bunca şehit verip, 15 Temmuzu mu beklemeniz gerekiyordu.Tüm siyasilerin hatası var.Hepiniz şapkanızı önünüze koyup şöyle bir geçmişinizin öz eleştirisini yapın. Birbirinize sallamayla olmuyor. Olan çocuklarımıza oluyor.
    0
    0
    Yanıtla