SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Onun da Malatya Bağlantısı Var!

A- A+ PAYLAŞ

Son dönemlerde çeşitli illerde yapılan operasyonlarda, mutlaka Malatya bağlantısı da çıkıyor. Mersin polisi tarafından gerçekleştirilen 'Çatalburun 2' operasyonu kapsamında suç örgütü kurdukları iddiasıyla gözaltına alınanlardan 15 kişi daha adliyeye sevk edildi.

Mersin ve Tarsus Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, "Çatalburun 2" adını verdikleri operasyon kapsamında Tarsus, Mersin, Antalya, Malatya ve Aksaray'da eş zamanlı operasyon düzenlenerek gözaltına alınan 31 kişi iki grup halinde adliyeye sevk edildi.

Çete üyesi 5 kişinin, halen cezaevinde olduğu öğrenilen suç örgütünden dün adliye çıkarılan 16 üyesinden A.Y., İ.G., A.B., M.Ç., M.A., T.A., M.F.G., Ş.G., E.U., Ö.U. ve M.D. adlı kişiler tutuklanırken, 5 kişi de tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Suç örgütünün 15 üyesi de bugün sabah, "silahla çek ve senet imzalattıkları", "suç işlemek amacıyla örgüt kurmak" ve "örgüt adına tehditle para toplamak", "örgüt adına işyeri ve ev kurşunlama", "nitelikli yağma", "silahla adam yaralama", "halk üzerinde korku ve sindirme sakileri yapmak", "uyuşturucu ve uyarıcı madde satmak" suçlamalarıyla adliyeye sevk edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız