SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Onun Gibisini Görmemiş!

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor yöneticileri tarafından davet edildiği maçı izleyen, bir dönem şarkıcı- sunucu Seda Sayan'la olan beraberliği nedeniyle ünlenen türkücü Nihat Doğan, Malatyaspor'a destek verdi.

Bank Asya 1.Lig 'de Malatya İnönü Stadı'nda oynanan Malatyaspor - Samsunspor maçını izleyen Nihat Doğan, maç sonrasında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "O kadar maç izledim, bu kadar çekişmeli ve heyecanlı maç izlemedim. Malatyaspor gol yiyince başkan sayın Haşim Karadağ aşağıya iniyor, Malatyaspor gol atıyor Haşim başkan dönüyor. Malatyaspor gol yiyor, Haşim başkan yine aşağıya iniyor, Malatyaspor gol atıyor, başkan yine şeref tribününe dönüyor. Ben şeref trübününde Haşim başkana dedim ki, sen burada durma, aşağıya in Malatyaspor kazanacak dedim ve Malatyaspor karşılaşmayı kazandı"dedi.

Malatyalıların kulüp başkanı Haşim Karadağ'a destek vermelerini isteyen Sanatçı Nihat Doğan, "Çok başkanlar tanıdım, ancak Haşim başkan gibisini göremedim"şeklinde konuştu.

Malatyaspor Kulübü Başkanı Haşim Karadağ ise, sanatçı Nihat Doğan'ın Malatyaspor gecelerine her zaman katıldığını belirtip, desteğinden dolayı teşekkür etti.

FOTOĞRAFLAR: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız