SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Onun Gönderilme Nedeni de..

0
Güncellendi - 2016-01-25 20:18:33
Onun Gönderilme Nedeni de..
A- A+ PAYLAŞ

  • 5 futbolcusunu göndermesi gündemde olan Alima Yeni Malatyaspor'da henüz forma yüzü görmeyen yeni transfer Uğurtan'ın, "forma garantisi" istediği için gönderileceği belirtiliyor.

PTT 1. Lig Alima Yeni Malatyaspor'da alınan sonuçlardan ve ligdeki konumundan çok kulüp içerisinde yaşanan gelişmeler dikkat çekiyor. Sezon başından bu yana kadro dışı bırakılan, takımdan gönderilen futbolcular ve yaptığı transferlerle PTT 1. Ligi'nde en ilginç gelişmelerin yaşandığı kulüp olan Alima Yeni Malatyaspor, şimdide 5 futbolcunu göndermeye hazırlanıyor.

Ligin ilk yarısını Boluspor mağlubiyetiyle tamamlayan sarı kırmızılılar, ligin ilk yarısında ilk maçta 1461 Trabzon'a deplasmanda 2-1 mağlup olmuş, ardından da Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a sahasında 1-0 yenilerek, dikkatleri üzerine çekmişti. Alınan başarısız sonuçlar sonrası teknik direktör İrfan Buz, 'toparlanacağız' açıklamasını yapmasına rağmen kamuoyu takımın aldığı başarısız sonuçlar nedeniyle bu açıklamayı çok fazla dikkate almadı.

MAĞLUBİYETLER BARDAĞI TAŞIRDI

Ligin ilk yarısında 21 puan toplayan Alima Yeni Malatyaspor'da, devre arasında yapılan transferler bir takım eleştirilere neden olurken, teknik direktör İrfan Buz 'sabırlı' olunması gerektiğini belirtmişti.

Ligde ikinci yarıda oynanan iki maçta da alınan mağlubiyetle, 'transferlerin yeterli olup olmamasının' sorgulanmasına neden oldu.

Malatya İnönü Stadı'nda geçtiğimiz Cuma günü Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında alınan mağlubiyet ise bardağı taşıran son damla oldu. Maçın son dakikalarında taraftarlar yönetimi istifaya davet ederken, teknik heyet ve futbolcuları da 'rezalet' sloganıyla protesto etti.

BUZ'UN AÇIKLAMASI KIZDIRDI

Teknik direktör İrfan Buz'un Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı sonrası basın toplantısında yaptığı 1-0 öne geçseydik, bu maçı kesinlikle kazanırdık" açıklaması ise taraftarları kızdırdı.

Buz, karşılaşma sonrası basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Çok iyi bir Yeni Malatyaspor göreceksiniz. Bu kadar karamsar olsaydık ya da pesimist bakmış olsaydık, bakın 5 puandan buraya geldik. Şu takım düşmeyecek. Bu tür karamsar tabloya gitmeye öyle bir durumumuzda yok. Tabi ki kazanmak istedik. Burada taraftarlarımızın önünde tabi ki kazanmak istedik. Kazanmış olsaydık yine de eksiklerimizi görürdük. Ancak iyi bir takım olacağız. Zamana ihtiyacımız var. 5 puandan buraya geldik. En alttaydık. Böyle süreçler olabiliyor. Bu bir süreçtir. Hiçbir şeyin arkasına sığınmıyoruz. Yönetim elinden geleni yaptı. Benim istediğim futbolculardı bunlar. Zamana ihtiyaç var. Gereken puanları bu takım alacaktır. 21 puan yaptık. Herkes takıma inansın. Taraftarlarımızdan özür diliyorum, olmadı. Kafayı yere bırakmak, halimiz çok kötü demek doğru değil. Diğer takımlar kendi haline baksın. Biz kendimize bakıyoruz. 21 puandan devam edeceğiz. Hep beraber göreceğiz, buradan Yeni Malatyaspor çıkıp, gereken puanları alacak" demişti.

5 FUTBOLCU GÖNDERİLECEK

Alima Yeni Malatyaspor'da Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında alınan mağlubiyet sonrası radikal kararlar alındı.

Multigroup Alanyaspor maçına kadar mini bir kamp çalışması yapacak olan sarı kırmızılılarda, forvet oyuncusu Aydın Çetin, George Akpabio, Yakup Alkan, defans oyuncusu Kamil İçer ve yeni transfer Uğurtan Kızılyar ile yollar ayrılacak.

Alima Yeni Malatyaspor'da teknik heyetin raporu doğrultusunda Aydın Çetin, Kamil İçer, George Akpabio, Uğurtan Kızılyar ve Yakup Alkan'a kulüp bulmaları istendi. Bunlardan yeni transfer Uğurtan'ın  (fotoğraftaki) forma garantisi istediği için gönderilecekler listesine konulduğu belirtiliyor.

Yakup Alkan ile Kamil İçer'in kiralık olarak bir başka takıma gönderileceği ve sezon sonuna kadar teknik heyetin gözetimi altında kalacağı belirtildi.

Bu 5 oyuncuyla yollarını ayırmayı planlayan Yeni Malatyaspor'un 3 oyuncu daha alıp transferi noktalamayı planlıyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • hkb (8 yıl önce)
    dereyi gecerken 7-8 futbolcu senin neyine zaten takim oturuyodu al kemik gibi 3 oyuncu devam et yoluna
    0
    0
    Yanıtla
  • fanatikmalatyalı (8 yıl önce)
    Nerede başarısız işi bilmeyen adam var bunlar onu oynatıyor. Helal olsun uğurtana adam kendine güveniyor ki forma giymek istiyor. İyi yapmış uğurtan. Bu takımda bu yöneticilerle kalsa körelir giderdi burda. Gitsin almanyadaki takımına. Eminim ordaki takımı daha iyidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadir Adıyaman (8 yıl önce)
    Bu takım düşerrr şimdiden demesi ADİL GEVREK BAŞARISIZ OLMASI İÇİN TAKIM ELİNDEN GELENİ YAPIYOR
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (8 yıl önce)
    bu kadar oyuncu alacağınıza elazığa 4 oyuncu alsalardı farklı olurdu 8 transfer aldınız da ne oldu bu saatde sonra ancak toplama bir takıla ligde kalmaya bakın bu şehre ve seyirciye yazık
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (8 yıl önce)
    yapmayın etmeyin bu taraftar bunu hak etmiyor İskender ve aydına tanına şans yakup a tanınmıyor çocuk yetenekli ve herkesten golcü olmuyor işte şans verilsin uğurtan oynamayacaksa niye taransfer edildi mantıklı forma verin takımda ihtiyaç var sanki herkesin altenatifi var yapmayın sayın yönetim allah için dostunuzu taraftarınız üzmeyin düşmanınızı sevindirmeyin
    0
    0
    Yanıtla
  • kesinlikle yakup konusunda size katılıyorum, çocuğu neden oynamadılar anlamıyorum, aydın ın ayağını kaldıramazken şans bulabiliyor, yakup a neden hiç şans verilmiyor anlamak güç, şimdide gönderilecek miş ya hayret, neden ?
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (8 yıl önce)
    Sanırım göle su gelene kadar kurbağanın gözü çıkacak..(((
    0
    0
    Yanıtla
  • ferhat uğur (8 yıl önce)
    inşallah bir an önce toparlanırlar irfan hoca elazıgı yen küme düş sıkıntı yok :-)
    0
    0
    Yanıtla