SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Onunla Çalışmak Allah'ın Lütfu'

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:46:45
'Onunla Çalışmak Allah'ın Lütfu'
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Gaziantep’te aday gösterilen Fatma Şahin’in yerine Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na atanması ile ilgili konuşmaların üzerine sorulan bir soruya verdiği yanıtta, “Benim bununla ilgili olarak söyleyeceğim hiçbir şey olamaz. Sayın Başbakanımızın takdiridir. Malatyalı hemşerilerimin bu söylemleri çok önemlidir. Ama sonuç itibariyle bizler Milletvekili olarak görev yapıyoruz. 11 yıldan beri AK Parti’nin kuruluşundan beri Sayın Başbakanımız ile çalışma fırsatı buldum. Allah’ın bir lütfu. Dünya lideri Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ile yol arkadaşlığı yapmak benim için çok büyük bir onur ve bunu milletvekilliği ile taçlandırdı. Amacımız hizmet edebilmek. Bize verilen her görevde hizmet etmeye gayret ettik. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin” ifadelerini kullandı.

MALATYA'DA TAKSİCİLİK YAPTI..

Bu arada TRT Haber’de Meclis Taksi programına katılıp Malatya’da taksicilik yapan AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, programın sürdüğü 45 dakikada insanları istedikleri yere ücretsiz taşıdı.

Şoför koltuğunda vatandaşları istedikleri yere götüren Çalık, AKP iktidarıyla ilgili vatandaşların görüşlerini de sordu.

Bir vatandaş, “Yukarı Devlet Hastanesi’nin kapatılmasını istemiyoruz” demesi üzerine Öznur Çalık, “Ben de yukarı Devlet Hastanesi’nin devam etmesinden yanayım. Konuyu önceki sağlık bakanımıza da iletmiştik” dedi.

Başörtülü iki kız öğrencinin taksiye binmesiyle Türkiye’deki başörtüsü sorunu ve TBMM’ye milletvekillerinin başörtüsü ile girebilmeleri konularının dile getirildiği Battalgazi ilçesine yapılan yolculukta ise Türkiye’nin artık normalleşmeye doğru gittiği istişare edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız