SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Önünüzdeki Nesiller İçin Çalıştık"

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:40:53
A- A+ PAYLAŞ
AKP Malatya Gençlik Kolları Başkanlığı'na atanan Miraç Göçmez'i, Miletvekili Ömer Faruk Öz ziyaret etti. 
 
Hayırlı olsun dileklerini ileten Milletvekili Öz, ziyaret sırasında yatığı konuşmada, "AK Parti olarak en önemli hedef ve kriterimiz, biz hiçbir zaman önümüzdeki seçimler için değil, önümüzdeki nesiller için çalıştık. Sayın Başbakanımızın gençlere çok büyük önem verdiğini hep beraber biliyoruz. Tekrar ediyorum, bütün çalışmamız bir sonraki seçimleri almak değil, gelecek nesilleri yetiştirme noktasında gençliğe önem veriyoruz. Bu çerçevede, gençlik kolları teşkilatlarımıza önem veriyoruz. Miraç kardeşimize görev tevci edildi. Hayırlı olsun dilemek için ziyaret gerçekleştirdik. Miraç kardeşimizi iyi tanıyorum. İyi aile terbiyesi almış, birikimli bir kardeşimizdir. Gençlik kollarının AK Parti'ye insan yetiştirme mekanizması olmasını istiyoruz. Ben de, bir ağabeyleri olarak, kendilerine her zaman her konuda yardımcı olmaya hazırız" ifadelerini kullandı. 
 
Gençlik Kolları Başkanı Göçmez ise, "Sayın Başbakanımızın İstanbul gençlik kolları kongresine tele konferansla katılıp, bizlere ümitler verdi. Milletimizin yapılan hatalardan dolayı büyük bedeller ödediğini söyledi. Büyüklerimizden dinlediğimiz kadar bizler de yaşamış olduk. Sayın Başbakanımız modern ve dindar gençlikten söz etti. Donanımlı ve bilgili gençlerle Türkiye'nin daha ileri gideceğini söyledi. Bizler de Başbakanımızın geçtiği yollardan geçerek, ülkemize hizmet için için çaba göstereceğiz" diye konuştu.
 
PARÇİKANLILARIN ZİYARETİ..
Bu arada Parçıkanlılar Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yönetimi, AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkçi'yi ziyaret etti. 
 
Parçıkanlılar Eğitim, Kültür ve Derneği Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Kaplan ve beraberindeki Tüfenkçi ile yaptığı konuşma da, Arguvan'a bağlı Parçikan köyünde yaşıdıkları sorunları aktardı. Kaplan, "Köyümüzde son dönemde Akciğer hastalıkları arttı. Köyümüzün içme suyu yok. Kanalizasyon sıkıntısı var. Köyümüzde sağlık ocağı olmasına rağmen, sağlık personeli yoktur" dedi. Tüfenkçi ise, Parçikan köyünde yaşanan sorunların çözümü için başlatılan çalışmalara destek vereceklerini belirterek, köye yaptıkları ziyarette sorunları yerinde gördüklerini söyledi.  

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız