SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Onur Duyduğumuz Milletvekilimiz"

0
Güncellendi - 2016-09-01 18:24:02
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti. Ziyarette, Battalgazi Belediyesi’nin hizmetleri ve 3 Eylül’de gerçekleştirilecek olan 8. Uluslararası Kervansaray Buluşması etkinlikleri konuşuldu.

Şahin, beraberinde partili yöneticilerle birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sayın Milletvekilim, Malatya Milletvekili olarak, görevini en güzel bir şekilde yerine getiriyor. Özellikle toplum içerisinde kamuoyunun önünde halkın dertlerini dinleyip anında yetkili birimlere iletmesi noktasında görevini bihakkın yerine getiriyor.  Takdir ettiğimiz ve kendisiyle onur duyduğumuz bir milletvekilimiz. Battalgazi büyük bir ilçe. Metropol olması hasebiyle de gerek belediye nezdinde ki, gerekse kamuoyunun istek ve taleplerin sayısal anlamda giderek artan bir yapıya sahiptir. Sayın vekilimiz, Battalgazi Belediyemizin talep ettiklerini bizzat Ankara’da ilgili Bakanlıklarda takip etmesi noktasındaki çalışmaları hem kamuoyunda, hem de tarafımızın gönlünde taht kurmuştur. Kendisine bizlere göstermiş olduğu ilgi ve alaka dolayısıyla teşekkür ediyorum. Gerek Belediye hizmet binamızın alınmasında, gerek yeni 10 milyonluk bir ödeneğin aktarılarak Derme Deresi’nin ıslah edilmesi noktasındaki çalışmalarında, gerek Kültür Bakanlığımızın şu anda bize tevdi etmiş olduğu 2 milyonluk hibe ile İspendere İçmeleri’nin rekreasyon projesinde kullanacağımız kaynak için kendisine teşekkür ediyorum. DAP’ta ki Çınar Projesi gibi, diğer projeler gibi her projemizde daima bizim yanımızda olmuştur. Bize yakın ilgi alaka göstermiştir. Bu hizmetlerin gelmesinde Ankara ayağında gerçekten bizlerle yakından ilgilenmiştir. Bu takip neticesinde ortaya güzel eserler çıkmaktadır. Bu anlamda biz Battalgazi halkı adına kendisine teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz. Bugün Battalgazi’yi Türkiye ölçeğinde değerlendirdiğimizde yaptığı işlemler ve gerçekleştirdiği yatırımlarla Türkiye’de kendi emsali içerisinde açık ara önde giden bir belediye hüviyeti içerisindedir. Bunu gerek Uluslar arası kuruluşlarının yaptığı anket sonuçlarının, gerek bizim kendimizin yaptığı araştırmalarda halkın memnuniyeti noktasında Battalgazi yaptığı iş ve işlemlerle Türkiye’de ve bölgede ses getiren bir ilçe olmuştur. İnşallah bundan sonraki hizmetlerimizde de sayın milletvekilimiz ve diğer milletvekillerimizle birlikte daha çok hizmetlere hep birlikte imza atarız. Hep birlikte Battalgazi’yi mazisine layık istikbale hazırlama noktasında gayretlerimiz devam edecektir” dedi.

8.Uluslararası Kervansaray Buluşması etkinliklerinin 3 Eylül Cumartesi günü yapılacağını belirten Başkan Gürkan, “3 Eylül Cumartesi günü saat 09.00’da gerçekleştireceğimiz 8. Melita’dan Battalgazi’ye Kültür Sanat Arkeololoji Günleri Kervansaray Buluşması’nda sayın vekilimizin bizi onurlandıracağını düşünüyoruz. Davetimizi de bu şekilde yineliyoruz. 3 Eylül de saat 09.00’da sayın bakanımız, sayın genel başkan yardımcımız, Valimiz ve diğer katılımcılarla birlikte gerçekleştireceğiz. İlkini 2005 yılında başlattığımız Kervansaray Buluşmaları geçmişteki kadim medeniyetimizin değerlerini gün yüzüne çıkarmak için elimizden gelen çalışmaları yapacağız. Geçmişteki kültürel değerlerimizi gelecek kuşaklara aktarmak ve günümüz insanımıza sunulması noktasında da belediye olarak büyük gayretler göstermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ise, “AK Parti Gençlik Kollarımızla birlikte Battalgazi Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’a ziyaret gerçekleştirdik. Çalışmalarımıza dolu dolu hazırlanmışken, gerçekleşen darbe dolayısıyla çalışmalar 1 aydan fazla bir süre aksamak durumunda oldu. İnşallah Başkanımızın ve ekibinin daha fazla gösterecekleri performanslarla bu 1 aylık gecikmeyi inşallah telafi edeceklerdir. Ben buna yürekten inanıyorum. Sahaya indiğimizde gerek şehir merkezinde, gerek kırsalda olsun tüm noktalarda belediyelerimizin izlerine rastlamamak mümkün değil. Bize sahada gelenleri başkanlarımızla paylaşıyoruz, onların aşamayacağı noktalarda ise Bakanlıklar nezdinde atılması gereken adımları gerekli yerlere iletiyoruz. Tüm milletvekili arkadaşlarımız ve sayın bakanımızla birlikte istek ve talepleri yerine getirme gayret ve çabasındayız. Önemli bir dönemdeyiz. 1 Kasım seçimlerinden sonra Malatya’mız için çalışıyoruz. Elbette özelde Malatya genelde Türkiye için çalışıyoruz” dedi.

15 Temmuz darbe girişimi ve kalkışmaya da değinen Milletvekili Şahin, “ Kimse darbe beklemezken, 15 Temmuzda alçakça bir darbe teşebbüsü oldu. Şehitlerimiz ve gazilerimiz oldu. Darbe sonrası milletimiz kadın, erkek, çoluk çocuk hep birlikte Demokrasi alanlarındaydık. Ben milletime tekrar teşekkür ediyorum. Bizim arkamızda dimdik durdular. FETÖ denilen terör örgütü mütedeyyin insanlarımızın güzel duygularını hep kullandılar, onların inançlarıyla oynadılar. Takiyye uyguladılar. Milletimiz onların gerçek yüzlerini gördü. Bundan sonra böyle bir kalkışma yapılmaması için elimizden geleni yapma azim ve kararlığımızı sürdüreceğiz” ifadelerine yer verdi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • CAFER (7 yıl önce)
    iki Dönemdir Millet vekili Yağcılık Yapmayın Malatya için Kaç proje imza attı Malatya ne getirisi oldu
    0
    0
    Yanıtla