SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Onur Fethiye'ye Transfer Oldu

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:36:30
Onur Fethiye'ye Transfer Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’a 2013-14 sezonun başında dahil olan orta saha oyuncusu Onur Acar, Spor Toto 2.Lig takımlarından Fethiyespor’a transfer oldu. Acar, yeni takımı Fethiyespor ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

2014-15 sezonunda Spor Toto 2.Lig Beyaz Grupta Şampiyonluğunu ilan eden Yeni Malatyaspor’da, şampiyonluğun büyük mimarilerinden olan orta saha oyuncusu Onur Acar, Yeni Malatyaspor’dan ayrıldı. Tecrübeli orta saha Fethiyespor’dan gelen teklife sıcak bakarak 2 yıllık sözleşme imzaladı. 31 Mayıs 2015 tarihinde Yeni Malatyaspor ile olan sözleşmesi sona eren 32 yaşındaki orta saha oyuncusu Acar, Kariyerinde 3 Şampiyonluk yaşadığını ve 4’ncü Şampiyonluğu yaşamak istediğini söyledi.

Kariyerinde son 3 yılda oynadığı takımlarda şampiyonluk yaşayan Acar, “Hedefi olan bir takıma geldim. Sezon sonu kariyerime bir şampiyonluk daha eklemek istiyorum. Takım arkadaşlarımla birlikte inşallah sezon sonu bu güzel kulübü istenilen ve hak edilen yere ulaştıracağız. Önceliğimiz PTT 1.Lig olacak. İnşallah oradan da Süper Lige çıkarız” dedi.

Yeni Malatyaspor’da çok güzel günlerinin geçtiğini sözlerine ekleyen Acar, “Yeni Malatyaspor forması ilk giydiğimde biraz garipsedim. Şehir yabancı bir şehirdi. Ortam çok farklıydı. Ama kısa sürede insanı içine alan bir havası vardı. Zamanla hızlı bir şekilde alışma sürecine girdim. Takım arkadaşlarım süper kişilikli insanlardı. Hepsinden Allah razı olsun. Biz bir aile gibiydik. Her günümüzü birlikte geçiriyorduk. Şampiyonluk konusuna da gelince, Malatya, o Şampiyonluğu çoktan hak etmiş. Geç kalınmış bir şampiyonluk. Süper ligde olmayan taraftarları var. Yeni Malatyaspor taraftarları haklarını helal etsin. PTT 1.Liginde yolları açık olsun” ifadelerini kullandı. 

Onur Acar’ın Yeni Malatyaspor Karnesi

Yeni Malatyaspor’a 25 Ağustos 2014 tarihinde transfer olan Acar, 13 maça çıktı. İlk yarının sonlarına doğru küçük bir sakatlık geçiren Acar, 1 aya yakın bir zaman sahalardan uzak kaldı. Son olarak ikinci yarının ilk maçında sahada ki yerini alan Acar, sakatlığın cezasını fena çekti. İkinci yarı neredeyse hiçbir maçta görev alamayan Acar, ilk yarıdaki Ali Sakal ile orta alandaki uyumuyla göz doldurmayı başarmıştı. Sakatlığın ardından sahalara dönen tecrübeli yetenek, bu kez de teknik direktörden forma şansı bulamadı. Gerek yedek kulübede gerekse de tribünde takım arkadaşlarına destek vermeyi esirgemedi. Acar, sarı kırmızılı formayla hiç gol atma başarısı gösteremedi. Yeni Malatyaspor’da 13 kez sahaya çıkan Acar, 3 kez hakem tarafından sarı kart ile cezalandırıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız