SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Onur Konuklarından Biri Malatya

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:08:51
Onur Konuklarından Biri Malatya
A- A+ PAYLAŞ

83’üncü İzmir Enternasyonal Fuarı, tarihin taşlara yazıldığı kent Diyarbakır ile kayısı diyarı Malatya’yı ağırlayacak. 

İzmir Enternasyonal Fuarı’nın 83’üncü yılında onur konuğu kentleri Diyarbakır ve Malatya olacak. Geçtiğimiz yıllarda 1/B No’lu holde yer alan onur konuğu iller, bu yıl farklı bir uygulama ile 3 No’lu holde yer alacak. İzmirlilerin Türkiye’nin gidip görmedikleri şehirlerini daha yakından tanıması ve fuara katılan ülkelerin temsilcilerine sadece İzmir’i değil, Türkiye’nin bir başka kentini, pek çok yönüyle gösterebilmek açısından onur konuğu il uygulaması büyük önem taşıyor. İlk onur konuğu kent uygulamasına 74’ncü İEF’de başlandı. Böylece geçmişte çok sayıda ilin Vilayetler Pavyonu kurduğu İEF’de kentlerimizi daha yakından tanımak ve kentler arası ticari bağlantıları arttırmak için yeni bir deneyim başlatılmış oldu. 2005 yılında, İEF’nin ilk onur konuğu kenti Mardin’den sonra sırasıyla Uşak, Çorum, Karabük, Çanakkale, Gaziantep, Denizli, Hatay yer aldı. Geçtiğimiz yıl İzmir Enternasyonal Fuarı’nın Onur Konuğu İli Sinop oldu.

MALATYA VE DİYARBAKIR

Zengin geçmişi ile Diyarbakır ve doğal, tarihi ve kültürel bereketi ile yüzlerce yıl boyunca tarih sayfalarında önemli bir yer edinen kayısı diyarı Malatya, fuara ayrı bir renk katacak. Diyarbakır ve Malatya; yöresel kültüründen, yemeklerine, el sanatlarından, örf ve adetlerine tüm yönleriyle İzmir Enternasyonal Fuarı’nda ziyaretçilerle buluşacak.

FOTO: Malatya Sümerpark Genel Görünüm

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız