SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Onur'dan Malatya- Antalya

A- A+ PAYLAŞ

Onur Air'in 21 Haziran'dan itibaren Malatya'dan Antalya'ya haftada 2 gün direkt uçak seferleri düzenleyeceği açıklandı.

Şirketten bu konuda yapılan açıklama şöyle:

"Onur Air 21 Haziran’dan itibaren Diyarbakır, Malatya, Samsun ve Trabzon’u direkt seferlerle İzmir, Antalya ve Bodrum gibi gözde tatil bölgelerine uçuracak.

2010 yılı içerisinde filosuna 3 adet Airbus ekleyerek uçak sayısını 27’ye yükselten Türkiye’nin en büyük özel havayolu şirketi Onur Air yaz boyunca yapacağı çapraz seferlerle Türkiye’nin kuzey doğusuyla güneybatısını birbirine bağlayacak.

İç hatlarda 2003 yılının Aralık ayından itibaren İstanbul çıkışlı ve varışlı 12 noktaya sefer düzenleyen Onur Air 21 Haziran’dan itibaren çapraz uçuşlara başlayacak. Buna göre; Onur Air Trabzon, Diyarbakır, Malatya ve Samsun’dan gözde tatil yerleri Antalya, Bodrum ve İzmir’e direkt seferler düzenleyecek. Çapraz uçuşlarla ilgili rezervasyon ve bilet satış işlemleri www.onurair.com.tr internet adresinden, 0212 444 66 87 numaralı çağrı merkezinden veya Onur Air yetkili acentelerinden yapılabilecek.

Onur Air’in çapraz uçuş parkurları ve sefer günleri
Ulaştırma Bakanlığı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından onaylanan uçuş programına göre seferler şu şekilde yapılacak:

Trabzon-Antalya (Pazartesi ve Cuma günleri)
Trabzon-Bodrum (Perşembe ve Pazar günleri)
Trabzon-İzmir (Pazartesi ve Cuma günleri)

Diyarbakır-Antalya (Salı, Perşembe ve Pazar günleri)
Diyarbakır-İzmir (Salı, Perşembe ve Pazar günleri)

Malatya-Antalya (Cuma ve Pazar günleri)

Samsun-Antalya (Pazartesi ve Cuma günleri)"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız