SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Operasyonun Sergisi

A- A+ PAYLAŞ

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Kuzey Irak'a yönelik kara harekatında çekilen fotoğraflar Malatya kent merkezinde sergileniyor. Kuzey Irak'a yönelik kara harekatını sevk ve idare eden 2. Ordu Komutanlığı'nın Karargahının bulunduğu Malatya'da, bu operasyonda çekilen fotoğraflardan 144'ü İnönü Kapalı Çarşısı Zemin katında sergilenmeye başladı.

Fotoğraf sergisinin açılışını Vali Halil İbrahim Daşöz, 2.Ordu Harekat Kurmay Yarbaşkanı Tuğgeneral Mustafa Özsoy, Belediye Başkanı Cemal Akın birlikte yaptı. Kamu kurum ve kuruluşları ile bazı sivil toplum örgütlerinin temsilcilerinin de katıldığı fotoğraf sergisinin açılışında konuşan Vali Halil İbrahim Daşöz," Bu fotoğraflarda askerlerimizin ne zor şartlar altında önemli bir görevi yaptıklarına tanık oluyoruz. Doğa şartlarında sırtlarında 30 ile 50 kilo ağırlığındaki yüklerle görevlerini nasıl yaptıklarını gördüğümüz bu askerlerimizi bunu yaparken ne kadar eğitim aldıklarına da tanıklık ediyoruz. Tabii birde vatan sevgisinin büyük önemi var. Operasyonu basından izlerken bugünde o operasyonda çekilen görüntüleri görmekteyiz. Tüm halkın bu sergiyi gezmesini arzuluyoruz" dedi.

Belediye Başkanı Cemal Akın’da konuşmasında, “ Kuzey Irak’a gerçekleştirilen operasyonda askerlerimizin ne zor şartlar altında görev yaptıklarını bu fotoğraflardan da görebiliyoruz.”dedi.

Daha sonra serginin açılışı yapıldı. Açılışa katılan konuklar daha sonra kapalı çarşının ortasındaki açık alanda bir süre oturarak sohbet ettiler.

Toplam 144 fotoğrafın yer aldığı serginin Cuma günü akşam saatlerine kadar açık kalacağı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız