SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Orada Miting Düzenlemedik''

A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya İl Başkanı İhsan Koca, basın toplantısında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 12 Temmuz'daki Malatya ziyaretini değerlendirdi. Koca, kayısı üreticisinin zararlarının karşılanacak olmasının sevindirici olduğunu söyledi.

Partinin il binasında düzenlediği basın toplantısında, bazı çevrelerin, Sıtmapınarı'ndaki açılış ve temel atma törenine az sayıda kişinin katıldığı şeklinde yorumlar yaptıklarını bildiren ve "Çekememezliğin bu kadarı da fazla" diyen AKP İl Başkanı İhsan Koca, şöyle konuştu:

"Bizim coşkumuzu, heyecanımızı, emeğimizi, birlikteliğimizi hazmedemeyen bir takım cılız çevrelerin kendilerince gölgeleme gayreti içerisine girdiklerini, onlar adına üzülerek müşahade etmekteyiz.

Milletimizin değer vermediği hiç kimse, Ak Parti'nin Türkiye genelinde olduğu gibi Malatya'da da gün geçtikçe büyüdüğü, yüceldiğini gölgeleyemez. Buna güçleri yetmez. Çünkü biz biliyoruzki bu yüce millet AK Partinin yanındadır, desteği partimizledir..

Sayın Başbakanımız, bugüne kadar hiçbir hükümet döneminde gerçekleştirilemeyen kayısı zararının telafisi için 35 milyon YTL'lik bir müjde vermiştir. Bu Malatyalı kayıszı üreticilerimiz için şimdiye kadar görülmemiş bir destek olacaktır.

Bütün bunları, 'Malatyalı Başbakana ilgi göstermedi, tören alanında kalabalık azdı, Başbakan Malatya'da çok az süre kaldı, teşkilatla belediye arasında soğukluk vardı bu da alana yansıdı, yok balonlar patladı, ampuller söndü' gibi çok komik, basit ve gerçekten köhneleşmiş siyasi zihniyet ürünü cılız iddialarla gündeme taşımaya çalışanlar bilsinler ki, öncelikle Malatyamıza haksızlık ediyor. Şunu ifade etmek isterim, hiçbir parti böyle bir sezonda dar zamanda 2 büyük organizasyona cesaret dahi edemez. Ancak 100-200 kişinin katıldığı salon toplantılarını dahi gerçekleştirmekte sıkıntı yaşadıklarını biliyoruz.

Kaldı ki, sayın Başbakanımızın dünya çapında 100 yılın projesi olarak nitelendirilen devasa bir projenin gerçekleşmesi törenine dünyanın birçok ülkesinden gelen devlet aşkanlarıyla programı olmasına rağmen, 2-3 saatliğine de olsa kalkıp Malatya'ya gelmesi, Malatya'mıza, hemşehrilerimize, teşkilatımızın ve belediyemizin çalışmalarına ülkemizin başbakanı olarak ne kadar değer verdiğinin göstergesidir.

Diğer yandan biz parti teşkilatı olarak belediyemizin her zaman yanında olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz.

Aramıza nifak sokmaya çalışanlar kötü emellerine ulaşamayacaklardır. En azından biz teşkilat olarak buna izin vermeyeceğiz. Çünkü ortak amacımız aynı parti çatısı altında Malatya'ya hizmet etmektir. Biz günlük polemiklerle zamanımızı tüketmeyeceğiz. Bütün enerjimizi, Malatya'mıza hizmet ve teşkilatımızın daha güçlendirilmesi için kullanma gayretinde olacağız.

Bu tür cılız, gerçeklerden uzak ve halkımızca da kabul görmeyen karalama gayretleriyle siyasetin şimdiye kadar yapanlara bir faydası olmadığını, bundan sonra da olamayacağını, bu eleştiriden uzak karalamaları dile getirenlere kendilerini düşünerek hatırlatmak isterim. Ancak bizim Malatya'ya faydalı olacak bize bu yönde yol gösterecek her türlü eleştiriye de açık olduğumuzu bir kez daha vurgulamak istiyorum."

Koca, toplu açılışların yapıldığı Sıtmapınarı Kavşağındaki kalabalığın azlığı ile ilgili eleştirilerle ilgili olarak da, " "Orada partimizin mitingi düzenlenmedi, açılış ve temel atma törenleri düzenlendi. Miting için büyük organizeler ve katılım sağlanmasına çalışılıyor. Partimizin kongresinin yapıldığı Atatürk Spor Salonu'nun ne kadar dolu olduğunu ve ilgi gördüğünü herkes gördü."diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız