SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sarılar Oradan da Alındı

0
Güncellendi - 2017-08-05 04:40:46
Sarılar Oradan da Alındı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesinde geçtiğimiz günlerde yolsuzluk ve usulsüzlük iddiasıyla başlatılan idari soruşturma sonucunda açığa alınan ancak kurumun internet sitesindeki Etik Komisyon üyeliğinden çıkarılması unutulan Zeki Sarılar'ın ismi, haberimiz üzerinde Etik Komisyonu'ndan çıkarıldı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nde geçtiğimiz günlerde Yol ve Asfalt Dairesi’nde yürütülen idari soruşturma sonucunda, aralarında Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Sarılar ve diğer üst düzey belediye yöneticilerinin de bulunduğu 15 kişi açığa alınmış, Sarılar’ın yerine MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Sinan Çeçen atanmıştı.

Bu değişim çerçevesinde,  Belediyenin internet sitesinde ‘Kurumsal’ kimlik modülündeki ‘Genel Sekreter Yardımcılarının tanıtıldığı bölümde Zeki Sarılar’a ait bilgiler ve fotoğrafı yayında kaldırılmış, yerine, yeni genel sekreter yardımcısı Sinan Çeçen ismi yayınlanmıştı.

Yeni Malatya Gazetesi’nin,  Zeki Sarılar’ın görevden alınmasına rağmen Büyükşehir Belediyesi Etik Komisyonu üyesi olarak görev yapmaya devam ettiğini gösteren internet sayfasını gündeme taşıması üzerine harekete geçen Büyükşehir Belediyesi, Sarılar’ın ismini Etik Komisyondan kaldırarak yerine Sinan Çeçen'in ismini koyduğu görüldü.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

3 Ağustos 2017'de

4 Ağustos 2017'de

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Macit (6 yıl önce)
    Malatya Haber olarak Savcılığa gitmeden tiyatro oynanan bu görevden alma işine el atmanızı bekliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • güler (6 yıl önce)
    fahrikayahandaki o havuzun parasını çakırdan alsınlar kış görsün hepsi patlayacak o havuzun
    0
    0
    Yanıtla
  • ismail (6 yıl önce)
    Malatyada mimar mühendis yokmuş gibi sivastan zeki sarıları getirerek genel sekneter yardımcısı yapıp sınavsız bir şekilde devlet memuru yapanların suçu yokmu.Malatya da yapılan işlerin tamamında sarıların imzası var ve hepsi şaibeli bunun hesabını vermeleri gerekir.Bizlerin mühendis ve mimar çocukları boşta gezerken yandaşları işe alarak malatyaya ihanet edilmiştir.Bunun faturası yerel seçimde çakıra çıkarılmalı yada gerek kalmadan reis gerekeni yapacaktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • orhan ince (6 yıl önce)
    bu iş bu kadar basitmi kapatılacak 18 kişi açığa alınıyor cezamı ödülmü sizce sonra görev yerleri değişiyor ohh ne güzel malatya ya rahmetli kemal sunalın filmde dediği gibi ceza yokmu ceza
    %100
    %0
    Yanıtla
  • murat (6 yıl önce)
    malatya haberi tebrik ediyorum. haberciliğin başarısı budur. lütfen zeki sarılar'ı ve malatya'nın hakkını yiyenleri takibe devam edin.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • fatih (6 yıl önce)
    Aylarca yıllarca yazdık buradan ama sesimizi duyuramadık.Adam Malatyayı mahvetti ne ağaç bıraktı ne yeşillik.Malatyada adammı yoktu sivastan bu şahsı getirdiniz.Kusura bakmayın ama tek sorumlu Ahmet Çakırdır..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Zekiiii (6 yıl önce)
    Sevgili malatyahaber , Fahri kayahandaki kanalımızın proje sahibide zeki sarılardır fakat kanal yapılmasına rağmen dogru düzgün yapılmadığı için su perdesi oluşmamış sular yollara taşmıştır zeki bey iki gün gece gündüz kanalın etrafında gezerek nerde yanlış var nerde eksik var bakmışlar ve birinci olarak kotların yanlış alındığı tespit edilmiştir kanalı tekrar yıkıp yapmak gereklidir İkinci olarak bu kanalın çalışabilmesi içi dakikada 120 lt du gerektiği fırat ünv uzmanları tarafından çıkarılmıştır Sonuç olarak ne kanal yıkılabilir nede 120 lt su bulunabilir bu yüzden kanalımız içindeki su ile orda öyle duracak Bilginize
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    Bu bilen belediye şirketlerinde yönetim kurulu görevleri ne olacak.
    0
    0
    Yanıtla