SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Oran Daha da Artacak"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:15:24
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, "Malatya, yüzde 75'lere varan oy oranıyla Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı olması için bir irade ortaya koyacaktır" dedi. 

Hekimhan ve Kuluncak İlçesini ziyaret eden Öz, vatandaşlarla bir araya gelerek, sohbet etti. Kendisine iletilen sorun ve istekleri dinleyen Öz, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Milletvekili Öz, ülkenin gelirlerinin milletin hizmetine harcandığını ifade ederek, "Bu ülkede yolsuzluk olsaydı, 16 bin kilometre duble yol yaptırılamazdı. Her yere şehir hastaneleri yaptırılamazdı. Üniversiteler yaptırılamazdı. Her yere havaalanı terminalleri yaptırılamazdı. 7'den 70'e herkesin özel hastanelerde tedavileri yaptırılamazdı. Demek ki, bu ülkenin gelirleri yine milletimizin hizmetine harcandı" diye konuştu.

"SEÇİM SÜRECİ YAKLAŞTIKÇA DESTEK DAHA DA ARTACAKTIR"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 10 Ağustos'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde, halkın büyük bir desteğiyle Cumhurbaşkanı olacağına inandığını kaydeden Öz, "Sesi gür çıkan liderimiz, Başbakanımız 10 Ağustos'ta sizlerin oylarıyla Cumhurbaşkanı olarak sesinin daha gür çıkması, dünya mazlumlarının ve Müslümanlarının sesi olabilmesi için destek istiyoruz. Dünyanın gözü, Türkiye'deki Cumhurbaşkanlığı seçimine çevrilmiş durumda. Türkiye'de, Recep Tayyip Erdoğan halkın güçlü bir desteğiyle Cumhurbaşkanı seçildiğinde ben inanıyorum ki dünyadaki etkinliğimiz daha da artacaktır. Birbirlerine taban tabana zıt olan değişik görüşteki insanları bir araya toplayan güç nedir? Yozgat'ta çözüm sürecini eleştiriyor. Diyarbakır'da da çözüm sürecine sahip çıkıyor. Buna bunu söylettiren bir güç var. Bu güç, ülkenin kalkınmasını, gelişmesini ve büyümesini istemeyen şer ittifakıdır. Ve bu şer ittifakının aklı, uluslararası örgütler. Allah'ın izniyle bir Malatya'da yüzde 75'ler civarında bir oy ile Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı olması noktasında irade ortaya koyacağız. Türkiye genelinde şuanda yüzde 55'in üzerinde bir oy görünüyor. Temennimiz seçim süreci yaklaştıkça bu oran daha da artacaktır" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız