SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Orantısız Müdahaleyi Kınıyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:41:16
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, “Elinde silah yok, top yok ama hepsinin üzerine biber gazıyla, tomayla, copla tazyikli suyla saldırıyorlar. Öğretmenlere yapılan orantısız müdahaleyi kınıyoruz” dedi. 

Milletvekili Veli Ağbaba, beraberinde Hekimhan Belediye Başkanı Sait Özoğlu, Güzelyurt Belediye Başkanı Ali Seydi Millioğlu, Hasançelebi Belediye Başkanı Mehmet Şerif Yıldırım, CHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Banu Sevil, Hekimhan İlçe Başkanı Kadir Sarıbaş, il ve ilçe teşkilatı yöneticileriyle birlikte Darende’nin Ağılbaşı beldesi ile Hekimhan’ın Kurşunlu beldesi, Basak, Basak, Aşağı Saz, Yukarı Saz, Karaköçek ve Çanakpınar köylerini ziyaret etti.

Ağbaba, ilk olarak Darende’ye bağlı Ağılbaşı beldesinde Dilsiz Ziyareti’nde yapılan birlik lokmasına katıldı. Lokmada Ağbaba, Engüzekliler ile uzun süre sohbet etti. Ağbaba ve beraberindekiler daha sonra Kurşunlu beldesine geçerek, CHP Belde Teşkilatı’nı ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde 3 kişinin hayatını kaybettiği, 2 kişinin de ağır yaralandığı olayın yaşandığı Hekimhan’a Bağlı Basak Köyü’ne geçen Ağbaba ve beraberindekiler, köylülere başsağlığı dileklerini ilettiler. Ağbaba konuşmasında, “Sanki yurtlarda kızlarla erkekler beraber kalıyormuş gibi buna karşıyız diyorlar. Aslında Başbakan ve AKP Hükümeti karma eğitime karşı. 8-9 yaşındaki çocukların bir arada eğitim görmesine karşı. Yalanladılar ama, Meclis Başkanvekili geçenlerde açıkladı. Siz hangi çağda yaşıyorsunuz? Herkesin yaşam tarzına karışıyorlar. Dudaktaki ruja, kürtaja, çocuk sayısına, hamile sokağa çıkılmasına karışıyorlar. Daha dün öğretmenler günüydü. Elinde silah yok, top yok. Ama hepsinin üzerine biber gazıyla, tomayla, copla tazyikli suyla saldırıyorlar. Hala bu hükümetten demokrasi bekleyenler var. Hala umut bekleyen liberaller, gazeteciler, STK, vakıf başkanları varsa onların iyi niyetinden şüphe etmek lazım. Öğretmenlere yapılan orantısız müdahaleyi kınıyoruz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız