SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Orayı Özal'a Biz Kurdurduk!"

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:50:03
A- A+ PAYLAŞ

30 Mart 2014 yerel seçiminde seçilemeyen muhtarlara plaket, yeni seçilenlere de rozetleri törenle takıldı. 

Kayısı Kenti Muhtarlar Derneği’nin organize ittiği plaket ve rozet takma töreni Horata Mesire alanında düzenlendi.

Programda ilk olarak konuşan Kayısı Kenti Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Yağlıcı, “30 Mart 2014 tarihinde yapılan yerel seçimlerde bazı muhtarlarımız seçilemeyerek muhtarlık görevine veda etmişlerdir. Ancak bu muhtarlarımın hizmet süresi 30 yıl, 23 yıl, 15 yıl, 10 yıl süre ile mahallelerine en iyi şekilde hizmet etmişlerdir. Tabi ki yerlerine seçilen yeni muhtarlarımızda bunları örnek alarak daha iyi şekilde mahallesine hizmet vereceklerdir. Bugün bu güzel mekanda bu güzel topluluğun birlik ve beraberliğin bir örneği olarak bu programı gerçekleştirdik” dedi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu da konuşmasında, büyükşehir yapılanmasından söz ederek, “Bu geçiş sürecinde muhtarlarımız bize toleranslı olması lazım” diyerek, muhtarların belediye ile halk arasında köprü görevi yaptığını vurguladı. Mumcu, 30 Mart 2014 yerel seçiminden sonra büyükşehir olan Malatya’da yapılanma sürecinin devam ettiğini ifade ederek, “Geçiş sürecinde bazı sıkıntılar var ama, kısa sürede yapılanma tamamlanıp, büyükşehre yakışır hizmetler yapılması için çaba göstereceğiz” şeklinde konuştu.

Bu arada, plaket alırken konuşan Zaviye Mahallesi’nin 30 yıllık muhtarı Nedim Gündüz, muhtarlık görevinin öneminden söz ederek, “Malatya İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi kurulmasını bizler merhum Turgut Özal ile görüşüp kurdurduk. Muhtarlar böyle önemli görevler de ifade eder” dedi.

Konuşmalardan sonra, 30 Mart 2014 yerel seçiminde seçilemeyen muhtarlara plaket, yeni seçilenlere de rozetleri, Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu, Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Dairesi Başkanı Alican Bozkurt, Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı İlhan Demir, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Meltem Kavuk takdim etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız